FECİ KAZA 5 YARALI !

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

20 Ekim 2015 Salı 11:41
2817 Okunma
FECİ KAZA 5 YARALI !

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre kaza, ilçe girişi Yeşilkent kavşağında meydana geldi. Yeşilkent Devlet Hastanesine hasta almaya giden Ahmet Ö. idaresindeki 11 DN 112 plakalı ambulans ile Eskişehir’den Bozüyük istikametine gelmekte olan Ferhat C. idaresindeki 11 DT 722 plakalı otomobil çarpıştı.

 

 

Çarpışmanın etkisi ile 112 Acil Servis ambulansı devrilirken otomobil içerisinde bulunan yolcular araca sıkıştı. Otomobilde sıkışan yaralılardan aynı aileden Ömrüye ve Nevriye C. itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden kurtarılarak Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralılar otomobil sürücüsü Ferhat C. ve ambulans şoförü Ahmet Ö. ile birlikte hemşire Halide A. Bozüyük Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

 

 Kazanın ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Hastane Başhekimi Osman Turgut Ertem ve diğer yetkililer kaza yerine gelerek incelemelerde bulundular. Kazanın oluş şekli ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Son Güncelleme: 20.10.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle