ÇALIŞTIĞI OKULDA KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETTİ

Bilecik’te bir kişi, çalıştığı okulda odasındaki kalorifer borusuna kendini asarak intihar etti.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 14:12
4957 Okunma
ÇALIŞTIĞI OKULDA KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETTİ

Bilecik’te bir kişi, çalıştığı okulda odasındaki kalorifer borusuna kendini asarak intihar etti.

 

  

Olay, Bilecik merkez Anadolu Lisesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anadolu Lisesinde hizmetli olarak çalışan Faruk Şentürk okuldaki odasında kalorifer borularına kendini astı. Okullardaki çalışma arkadaşlarının uzun süre kendisini görmediği Faruk Şentürk’ü aramak için odasına gittiler. Odaya giren görevli Faruk Şentürk’ü odasında bulunan kalorifer borusuna iple kendini asmış bir şekilde buldular.

 

 

 Durumu hemen okul yetkililerine ve polise haber veren görevliler uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadılar. Olay yerine gelen Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları detaylı incelemeler sonucunda kalorifer borusunda asılı Faruk Şentürk’ü yere indirdiler. 112 Acil Servis ekiplerinin ölüm raporu tuttuğu Şentürk, olay yerine gelen cenaze aracı ile Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

  

 Olay yerinde bulunan Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, Faruk Şentürk hemşehrileri olduğunu ve herhangi bir sıkıntısı olmadığı belirtti. Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çoskun Bakırtaş ise, herhangi bir bilgi alamadıklarını sadece intihar ettiğini bildiklerini belirtti.

 

 

 Öte yandan, olay yerinde bulunan Faruk Şentürk kardeşi sinir krizi geçirerek yere düşerken, oğlunu da yakınları zor teselli etti. Şentürk’ün cenazesi Bilecik Devlet Hastanesinde yapılan işlemlerinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.

 

 

Son Güncelleme: 22.07.2015 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle