BİLECİK’TE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI, 2 KİŞİ YARALANDI

Bilecik’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

25 Haziran 2015 Perşembe 11:38
2651 Okunma
BİLECİK’TE ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI, 2 KİŞİ YARALANDI

Bilecik’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Bilecik merkez Atatürk Bulvarı üzerinden Bozüyük istikametine seyir halindeki Samet Yıldız yönetimindeki bir diyaliz merkezine ait 11 AE 812 plakalı araç, yolun dar olması ve sıkışma yaşanmaması sebebiyle sol tarafından gelen Sırrı Aşkın yönetimindeki 34 DL 7159 plakalı ticari araca yol vermek isterken durdu.

 

 

Bu esnada arkadan gelen ve ilçe ile il merkezine yolcu taşıyan İzzet Güneyce kullandığı 11 RA 373 plakalı midibüs, seyir halindeyken duran diyaliz merkezi aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile diyaliz merkezi aracının şoförü Samet Yıldız ve yanında oturan Şermin İpek yaralandı. Çarpma sırasında diyaliz merkezi aracının yol vermek istediği diğer ticari araçta da maddi hasar meydana geldi.

 

 

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada diyaliz aracı ve yolcu midibüsü hasar görürken, diğer ticari araçta ise ufak sıyrıklar meydana geldi.

 

 

  Yaralıların sağlık durumu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Son Güncelleme: 25.06.2015 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle