KIZILAY FELAKET BÖLGESİ TOZMAN KÖYÜNÜ UNUTMADI

Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi Bilecik’in İnhisar ilçesine bağlı Tozman köyünü unutmayarak gıda yardımında bulundu.

26 Haziran 2015 Cuma 04:42
1545 Okunma
KIZILAY FELAKET BÖLGESİ TOZMAN KÖYÜNÜ  UNUTMADI

 Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi Bilecik’in İnhisar ilçesine bağlı Tozman köyünü unutmayarak gıda yardımında bulundu.  

 

 

  Geçtiğimiz günlerde sağanak yağış sonrası sel felaketi yaşanan ve çok sayıda ev, ahıl, araç kullanılmaz hale gelen Tozman köyüne Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi gıda yardımı yaptı. Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi Başkanı Selami Çınar hazırlanan gıda kolilerinin köy muhtarı İbrahim Özmen’e teslim etti.

 

 

 Yapılan yardım hakkında bilgi veren Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi Başkanı Selami Çınar, yaşanan felaket sonrası köyün durumun ortada olduğu belirterek, “Elimizden gelen yardım köye yapacağız. Bu köyü tekrar ayakta tutmak için elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. Bugün ilk gıda kolilerini köylülere dağıtılmak üzere muhtarımıza teslim ettik. Tüm köylülere tekrar yaşanan bu felaketten dolayı geçmiş olsun diyorum ve unutmasınlar ki Türk Kızılay’ı her zaman yanlarında” dedi.

 

 

  Köy muhtarı İbrahim Özmen ise, Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi Başkanı’na çok teşekkür ettiğini belirterek, “Köyümüz bir felaket geçirdi. Bu zamana kadar destekleri ve yardımları bizleri esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2015 04:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle