BİLECİK'TE TRAKTÖR KAZASI: 1’İ AĞIR 4 YARALI

Bilecik'te meydana gelen traktör kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralanırken, ağır hastaya civar illerdeki hastanelerde yer bulunamayınca, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:59
5329 Okunma
BİLECİK'TE TRAKTÖR KAZASI: 1’İ AĞIR 4 YARALI

 Bilecik'te meydana gelen traktör kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralanırken, ağır hastaya civar illerdeki hastanelerde yer bulunamayınca, Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

 

 

  Edinilen bilgilere göre, Bilecik merkeze bağlı Deresakarı köyünde Mustafa S. ve ailesi traktörle birlikte kiraz toplamaktan dönerken kaza yaptı. Seyir halindeki traktör, sağanak yağış sonrası toprak yolda kayarak devrildi. Yaşanan kazada sürücü Mustafa S. ve aile bireylerinden Fikriye, Yaşar, Gülşen S. yaralandı. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

  Durumu ağır olan Fikriye S. ise iç kanama teşhisi sonrası hayati tehlike sebebiyle civar illerdeki hastanelere sevk edilmeye çalışıldı. Civar illerdeki hastanelerde boş oda bulunamayınca, Fikriye S. Bilecik’te 210 kilometre uzaklıktaki Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesine ambulansla sevk edildi.

Son Güncelleme: 07.06.2017 13:03
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKaza4 YaralıSEVK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-12-27 14:39:18

Bu ne rezillik kardeşim burası sevk merkezimi her gün değişik bir olay duyuyoruz hastaneye ilgili bu kadar vurdum duymazlık olurmu ama onlarda haklı sağlıkta çağ atlafık ya ilgililer Bilecikteki rezilliği bir görseler adam kalmaz hastanede

Avatar
Sorgu 2017-12-27 14:39:18

Bu memlekette insanın değeri bu kadar işte. Vekiller bakanlar üst mertebe halkın parasıyla keyfe keder ucaklarla ulasımını saglasın ama vatandası ambulansla sevk edin . Bir de durumu ağır insanı . Bu dunyaya insan hayvan olarak gelmelıymıs .

Avatar
Ali Can 2017-12-27 14:39:18

Bizimde başımıza geldi 1 sene kadar önce babam iş kazası geçirdi iç kanama riski olduğu için civardaki hiç bir hastane kabul etmedi ve afyona yollandık sebebi ise hastanede ölüm korkusu bizim hastanemizde ölmedin hangi hastanede ölürle ölsün mantığı var

Avatar
Rumuz 2017-12-27 14:39:18

Bilecik ve ilcelerinde hangi is duzgun yapildiki saglik en kotu rollerde bilecikte olsun osmanelide olsun saglik sifir insan hayatinin hic bir onemi yok yillardir boyle

banner22

resim yükleresim yükle