BİLECİK’TE TRAFİK KAZASI: 1’İ ÇOCUK 4 YARALI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 12:15
3687 Okunma
BİLECİK’TE TRAFİK KAZASI: 1’İ ÇOCUK 4 YARALI

 Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi yaralandı. 

 

 

  İddialara göre, Eskişehir istikametinden Bilecik istikametine seyir halinde bulunan Nurdan Geren (20) yönetimindeki jeep önünde seyir halinde bulunan bir aracı sollamaya kalktığı sırada, Pazaryeri Kavşağında aynı istikamette seyir halinde olan Halil Akçay (64) TIR ile çarpıştı. Bir süre sürüklenen jeep, ters dönüp orta refüje çarparak TIR’la beraber durabildi. Kazada jeep içerisinde bulunan Özlem San, Ülke Makul, 2 yaşındaki Gülşen Makarnacı ve sürücü Nurdan Geren yaralandı. Yaralılar Bilecik ve Pazaryeri Devlet Hastanes'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazada jeep’in sol tarafından büyük hasar meydana gelirken, Eskişehir-Bilecik karayolu bir süre tek şeritten ilerledi.

 

 

 

  Yaralılarından küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, diğer yaralıların durumunun ciddiyetinin koruduğu öğrenildi. 

Son Güncelleme: 13.08.2016 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle