BİLECİK'TE YURDUM İNSANI

  Bilecik'te bir bankanın ATM'sinden para çekmek için aracını yaya kaldırımı üzerine park eden sürücü tepkilere neden oldu.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Şubat 2018 Cumartesi 16:27
2238 Okunma
BİLECİK'TE YURDUM İNSANI

  Bilecik'te bir bankanın ATM'sinden para çekmek için aracını yaya kaldırımı üzerine park eden sürücü tepkilere neden oldu.  


  Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde bir bankadan para çekmek isteyen 11 DE 900 plakalı araç sürücüsü cadde üzerinde yer bulamayınca aracını ATM'nin önündeki yaya kaldırımının üzerine park etti. İsmi öğrenilemeyen sürücü aracından inerek ATM'den para çekme işlemi bitince hiç bir şey yokmuş gibi yolunan devam etti. Bu olay WhatsApp İhbar Hattı numarası olan 0505-511-3311 nolu cep telefonuna gönderdi. Resmi çeken vatandaş yaşananlara tepki gösterirken, "Aracı bankanın içine girseydin" dedi.


 Diğer bir yanlış park olayı Kayı Plaza önünde meydana geldi. Aracını kenttin en işlek caddesi üzerinde kaldırıma park eden sürücüyü cep telefonundan çekerek WhatsApp İhbar Hattı numarası olan 0505-511-3311 nolu cep telefonuna gönderen vatandaş ise; Bilecik'te araç park sorununun bitmeyeceğini söyledi. 


 

Son Güncelleme: 10.02.2018 16:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle