BİLECİK'TE HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Bilecik'te polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu hırsızlık suçlaması ile yakalanan 4 şahıs adeta suç makinesi çıktı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Haziran 2020 Cumartesi 14:02
7247 Okunma
BİLECİK'TE HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Bilecik'te polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu hırsızlık suçlaması ile yakalanan 4 şahıs adeta suç makinesi çıktı. 

  Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Gazipaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi üzerinde bir evde hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıslar Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince titiz çalışma sonucu Bursa’nın İnegöl İlçesinde yakalandı.

 Yakalan şahıslar Aydın (09) plakalı araçlarıyla birlikte Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Araçta yapılan aramada 2 adet kapı kilidi düşürme apartı bulunurken, şahıslar adeta suç makinesi çıktı.

  Yakalanan şahıslardan Ali Y. 3 dosyadan, Ayşe Y.’nin ise 18 suç, 7 dosyadan araması ve 4 yıl 2 ay kesilmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Diğer şahıslardan Olcay A.’nın 7 dosyadan araması oldu öğrenilirken, Sibel Y. ise adeta bir suç makinesi olduğu anlaşıldı. Şahıs 18 ayrı suç, 11 dosyadan araması bulunurken, 13 yıl 10 ay kesilmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

  Şahıslar Bilecik İl Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerin ardından adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 13.06.2020 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yahya 2020-06-14 11:31:09

Savcı bugün birakmazsa ilk duruşmada serbesttirler.

Avatar
Serkan KARTAY 2020-06-14 15:53:03

Bilecik,polisine canı gönülden teşekkür ler ediyorum.
Allah yardımcıları olsun,tebrikler.

banner22

resim yükleresim yükle