MHP BİLECİK İL BAŞKANI MEHMET KARUK’DAN TERÖRE TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Teşkilatı mensupları, yaptıkları basın açıklamasıyla terör olaylarına tepki gösterdi.

13 Aralık 2016 Salı 14:23
1383 Okunma
MHP BİLECİK İL BAŞKANI MEHMET KARUK’DAN TERÖRE TEPKİ

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik İl Teşkilatı mensupları, yaptıkları basın açıklamasıyla terör olaylarına tepki gösterdi.

 

 

  MHP Bilecik İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen açıklamaya, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, Yenipazar İlçe Belediye Başkanı İlhan Özden, MHP Bozüyük İl Genel Meclis üyesi İsmail Zeki Uyanık, MHP Merkez İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yılmaz ve partililer katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Karuk, eski bir emniyet mensubu olarak yaşadığı üzüntüyü belirtti. Karuk, “Terörizm şiddet ve dehşet yüzünü her gün göstermekte, Türkiye çok cepheden saldırı altında tutulmaktadır.

 

 

 Artık sabır taşı çatlamıştır. Saldırıların biri biterken, diğeri başlamaktadır. Türkiye’de acı ve korkudan başka her konu ikinci plandadır. İstanbul’dan gelen kahredici haberler milletimizi bir kez daha deprem gibi sarsmış, bir kez daha elem ve endişeye sevk etmiştir. İnsan kanından beslenen, en küçük vicdan kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatları İstanbul’u kana bulamıştır. Hainler bir kez daha sahneye çıkmışlar ve Türkiye’yi yasa boğmuşlardır. İstanbul’da düzenlenen terör saldırılarında canlarımız gitmiş, evlatlarımız şehit edilmiş, milli yürekler kasıp kavrulmuştur” dedi.

 

 

 

  “Terör bir insanlık suçudur”

 

  Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katil ve destekçilerinin hunhar eylemlerine bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Karuk, “Sonuç itibariyle 44 kardeşimiz şehit düşmüş, 139 kardeşimiz de yaralanmıştır. Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. Türk milleti olarak sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde bırakılmamasını istiyoruz.

 

 

 Terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan odaklar imha edileceklerdir. Terör bir insanlık suçudur. Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzura karşı gelen zilletin alçal taşeronlarıdır. Ülkemizin uzlaşma kulvarına girmeye başladığı günlerde karanlık ellerin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir” diye konuştu.

 

 

 

  “Duyduğumuz derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyoruz”

 

  Türkiye Cumhuriyeti’nin her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrette sahip olduğuna da değinen Karuk, şöyle devam etti:

 

 

 

  “Her türlü terör ve teröristler milli vakar ve kararlılık karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır. 79 milyon Türk vatandaşı tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere göz açtırmayacaktır. Milli birlik ve dayanışma bağlarını sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir. Milletimiz sorumlu, ahlaklı ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak devlet ve milletin yanında olduğunu göstermektedir ve göstermeye devam edeceklerdir.

 

 

 Duyduğumuz derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Şu anda tedavi altında bulunan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Yüce Allah’a duamız, Türk ve Türkiye düşmanlarını kahretmesi, fitne mimarlarına fırsat vermemesidir. Yüce Rabbim Türk Milletini korusun ve yüceltsin. Ne mutlu Türküm diyene.”

Son Güncelleme: 13.12.2016 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle