2 GÜNDÜR KAYIP OLAN 24 YAŞINDAKİ BURAK ERGİN'DEN HABER GELDİ

Bilecik’te, yemek servisine çıktıktan sonra kendisinden 2 gündür haber alınamayan kişinin geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

13 Aralık 2016 Salı 15:14
9823 Okunma
2 GÜNDÜR KAYIP OLAN 24 YAŞINDAKİ BURAK ERGİN'DEN HABER GELDİ
banner15

    Bilecik’te, yemek servisine çıktıktan sonra kendisinden 2 gündür haber alınamayan kişinin geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 

 

 

 Kızıldamlar köyü yolu üzerinden bulunan entegre katı atık dönüşüm tesisinin yemekhanesinde çalışan 24 yaşındaki Burak Ergin, 2 gün önce Pazaryeri ilçesinde bulunan gübre üretimi yapan bir fabrikaya yemek götürmek üzere 34 RJ 5313 plakalı kamyonetle iş yerinden ayrılmiş, bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

 

 

 Yakınları ile AFAD ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucu Burak Ergin'in kullandığı araç, Bilecik-Pazaryeri karayolundaki bir dere yatağındaki köprünün menfezine sıkışmış olarak bulundu. Trafik kazası geçirdiği sanılan Ergin'in cenazesi, araca sıkışmış bir durumda olduğu belirlendi.

 

 

 Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye güvenlik görevlileri ve itfaiye ekipleri geldi. Beklenen C. Savcısının incelemesinin ardından cenaze ve aracın sıkıştığı köprü altından çıkartılması bekleniyor.

Son Güncelleme: 13.12.2016 15:14
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERKayıpKötü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle