VALİ ŞENTÜRK'TEN ET ENTEGRE TESİSİNDE İNCELEME

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, ileri teknoloji ile donatılmış bir et entegre tesisinde incelemede bulundu.

25 Şubat 2021 Perşembe 11:57
93 Okunma
VALİ ŞENTÜRK'TEN ET ENTEGRE TESİSİNDE İNCELEME
banner15
banner18

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, ileri teknoloji ile donatılmış bir et entegre tesisinde incelemede bulundu.


 

Tesisin Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Erşan, Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Şentürk, bir süre çalışanlarla sohbet etti. 10 bin metrekare alan üzerine kurulan tesisin kesim işleminin yanı sıra karkas ve kemiksiz et, şarküteri ve ileri teknoloji ile işlenmiş et ürünleri ve dondurulmuş ürünlerin üretim bölümlerini gezerek, ürünün hazırlanmasında yapılan çalışmaların detayları hakkında geniş bilgi alan Vali Şentürk, ilin ekonomik yönden kalkınmasına büyük katkıda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Erşan'a teşekkür etti.


Ürünleri hijyenik koşullarda, ileri teknolojiye sahip sistemle ve profesyonel ekibiyle ürettiklerini ifade eden Vali Şentürk, "Tesisimiz, modern koşullarda üretim yapan, ülkemizde de marka olmuş bir tesis. Kalitesini ve güvenilirliğini ispatlayan tesisimizi kutluyor, başarılar diliyorum'' dedi.


 

Erdal Erşan da Vali Şentürk'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 25.02.2021 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle