NE SIRA ALMAK NE DE TEDAVİ ALMAK MÜMKÜN DEĞİL

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Aralık 2021 Perşembe 11:26
987 Okunma
NE SIRA ALMAK NE DE TEDAVİ ALMAK MÜMKÜN DEĞİL

Bilecik'te ağrılarından dolayı rahatsızlık yaşayan fizik tedavi hastaları, erken muayene ve tedavi olmak istiyor.


  Bilecik'te isminin açıklanmasını istemeyen bir hasta, belindeki çekilmez ağrılarından dolayı 6 Aralık'ta Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uz. Dr. Tuba Yegin'den randevu aldı. Hasta, muayenesi sonrası doktor tarafından ilaç yazılarak fizik tedavi ünitesine gönderildi.

Buradan fizik tedavi ünitesine giderek kayıt yaptıran ve ne zaman sıra geleceğini soran hasta, aldığı cevap ile şok oldu. Hasta kaydı yapan sekreter, ünitenin çok yoğun olduğunu, sırasının belki 2 ay sonraya gelebileceğini söyledi. Sırasını beklerken geçen 10 günlük sürede ilaç ve iğneleri kullanan ve ağrılarından yürüyemez hale gelen hasta, yeniden Dr. Tuba Yegin'den sıra almak için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ne (MHRS) girdiğinde en yakın 31 Aralık günü muayene olabileceğini gördü. Hasta, kentte yapılan hastanenin güzel olduğunu ancak doktor randevularının geç tarihe verildiğini belirterek, doktor eksikliği varsa biran önce giderilmesini istedi.


  Öte yandan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Servisi'nde Uz. Dr. Tuba Yegin'in yanı sıra Uz. Dr. Aysel Çınar Sayhan'ın da olduğu, bu doktorun da randevularının kapalı olduğu görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle