MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’de yaşayan Bileciklilere bir araya geldi.

16 Ekim 2015 Cuma 04:07
1151 Okunma
MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’de yaşayan Bileciklilere bir araya geldi.

 

 

  Özel bir restoranda düzenlenen buluşma öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, Eskişehir’in aslında Türkiye’nin özeti gibi olduğunu söyledi. “Burada Türkiye’nin dört bir yanından hemşehrilerimiz var” diyen Avcı, şöyle konuştu:

 

 

  “Ayrıca Türk dünyasının dört bir yanından hemşehrilerimiz var. Balkanlardan, Batı Trakya’dan, Kafkaslardan, diğer Türk Cumhuriyetlerinden, Kırım’dan pek çok hemşehrimiz Eskişehir’de yaşıyor. Bir de hemşehri derneklerimiz var. Onların sivil toplum kuruluşlarıyla sadece bugün değil, her zaman yakın ilişki içinde olmaya çalışıyoruz. Hem onların özel sorunlarını hem de genel olarak Eskişehir’le ilgili, Türkiye ile ilgili, kendi meslek gruplarıyla ilgili sorunlarını dinliyoruz. Elimizden geldiği kadar da yardımcı olmaya, çözüm geliştirmeye çalışıyoruz. Bugün de burada Bilecikli hemşehrilerimiz var, yani Eskişehir’de yaşayan Bilecikli hemşehrilerimizle buluşuyoruz.

 

 

 Onları dinleyeceğiz. Taleplerini dinleyeceğiz, sorunlarını dinleyeceğiz, Eskişehir’le ilgili onların çözüm önerilerini, eleştirilerini, değerlendirmelerini alacağız. Yani bir istişare toplantısı yapmış olacağız. Ben bu vesileyle hem toplantımıza katılan Bilecik derneklerinin temsilcilerine, başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine tek tek teşekkür ediyorum.”

 

 

  Daha sonra Bakan Avcı, Bileciklilerle bir araya gelerek, onların sorun ve isteklerini dinledi.

Son Güncelleme: 16.10.2015 04:07
Anahtar Kelimeler:
Nabi AvcıBİLECİK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle