AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA FABRİKALAR VE KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI GEZDİ

16 Ekim 2015 Cuma 04:32
1899 Okunma
AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA FABRİKALAR VE KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI GEZDİ

 Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimler çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.  

 

 

  Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ve Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında, fabrikaları ve küçük sanayi esnafına ziyaret etti.

 

 

 

 İlk olarak Turgut Özen Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi ziyaret eden Ak Parti heyeti fabrika sahibi Turgut Özen ağırladı. Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve fabrika sahibi Turgut Özen’in Bilecik sanayisi ve kalkınması hakkında yapılan sohbetlerin ardından ziyaret son buldu. Daha sonra Ak Parti heyeti Bilecik Küçük Sanayi esnafını ziyaret ederek, “Hayırlı işler” dileyerek, esnafın sorunlarını dinlediler.

 

 

  Son olarak, Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Doğvit Fabrikasını ziyaret ettiler.

 

Son Güncelleme: 16.10.2015 04:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZiyaretAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle