BU PROJE İÇİN 4 YILDIR ÇABA GÖSTERİYORUZ

 Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projelerini yerinde inceledi.  

27 Haziran 2018 Çarşamba 13:04
324 Okunma
BU PROJE İÇİN 4 YILDIR ÇABA GÖSTERİYORUZ

 Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projelerini yerinde inceledi.  


  Başkan Yalçın, yetkililerden bilgi aldıktan somnra yaptığı açıklamada, “Vizyon projelerimizden sokak sağlıklaştırma projemizi Bursa Anıtlar ve Röleve Bölge Müdürü Aylin hanımla birlikte yerinde incelemelerde bulunduk. Çarşı meydanındaki cepheler projeye uygun olarak tamamen yenileniyor ayrıca elektrik ve yol yeniden düzenlenecek ilçemiz çarşı meydanına bize özgü kimlik kazanacak. Yaklaşık 3 milyonluk yatırımda hemşehrilerimizin büyük bir kısmı hiçbir ücret ödemeden binaları güzel bir görünüme kazandıkları için bizlere Allah razı olsun derken ufak bir kısmı bu yatırıma gerek yok diyerek istemiyor.

 Şunu belirtmek istiyorum bu projenin uygulanması için 4 yıldan beri çaba gösteriyoruz. Halkımızın istemediği hiçbir yatırımı yapmayız. Sokak sağlıklaştırma projemizi istemeyen mülk sahiplerini üzmeyeceğiz onlara bu yatırımı yapmayacağız. O yerleri atlayacağız hiç kimseyi sıkıntıya sokmayız biz çarşı meydanına güzel bir proje yaparak ilçemizi değiştirmeye geliştirmeye çalışıyoruz. Pazaryeri’ne bugüne kadar ne böyle bir yatırım geldi ne de böyle bir proje uygulandı. Biz projemizi takdir edenlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 27.06.2018 14:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle