DOWN SENDROMLU HÜSEYİN STAND-UP GÖSTERİSİ İLE İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen ve ANKA Zihinsel Engelli (Down Sendromlu) Çocuklar Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen stand-up gösterisi beğeni ile izlendi.

22 Nisan 2014 Salı 11:36
1438 Okunma
DOWN SENDROMLU HÜSEYİN STAND-UP  GÖSTERİSİ İLE İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

 Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen ve ANKA Zihinsel Engelli (Down Sendromlu) Çocuklar Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen stand-up gösterisi beğeni ile izlendi. 

 Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen 23 Nisan 2. Çocuk Festivali etkinlikleri kapsamında sergilenen stand-up gösterisi yoğun ilgi gördü. bol alkış aldı. Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda ve ücretsiz olarak sergilenen ANKA Zihinsel Engelli (Down Sendromlu) Çocuklar Tiyatro Grubundan  down sendromlu Hüseyin Uras Ersin’in tek kişilik stand-up gösterisi bol alkış aldı. Gösterisinin sonunda izleyenlerle birlikte kol bastı ve harman dalı da oynayan Ersin izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı.

Program bitiminde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü  “çok büyük bir medeni cesaretle bizlere güzel bir gün geçirtti” diyerek teşekkür ettiği  Ersin’e  günün anısına çiçek ve seramik tabak takdim etti.

Stand-up gösterisine Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu, Hayretttin Eldemir ve Mustafa Yürükcü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, İl Genel Meclis Üyesi Oğuz Sertler ve davetliler katıldı. 

Son Güncelleme: 22.04.2014 11:36
Anahtar Kelimeler:
BelediyeBozüyük23 NİSAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle