TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2188 Okunma
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİNE BÜYÜK İLGİ
Bozüyük'te düzenlenen ve sevilen ses sanatçılarından Ayşe Taş'ın katıldığı Türk Sanat Müziği Konseri yoğun ilgi gördü.
;nbsp; Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu Konseri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda Şefliğini Sercan özkomanova'nın yaptığı programda solo ve koro olarak toplam 18 adet eserler başarı ile seslendirilirken TRT Ankara Radyosu Emekli Devlet Sanatçısı Ayşe Taş'ta bir konser verdi.
Konsere ;nbsp;Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı ve diğer protokol üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Büyük bir beğeni ile izlenen konser sonrasında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tospatlı bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesinde kendilerine destek veren Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı'ya ve katılan herkese teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü'de ses sanatçısı Taş'ı tebrik ederek gecenin anısına Metristepe Anıtı ve çiçek takdim etti.;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle