BOZÜYÜK BELEDİYE MEZBAHASI ARTIK DAHA HİJYEN

BOZÜYÜK BELEDİYE MEZBAHASI ARTIK DAHA HİJYEN

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1507 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYE MEZBAHASI ARTIK DAHA HİJYEN

;nbsp; ;nbsp;Bozüyük Belediye Mezbahası yapılan çalışmaların ardından daha hijyenik bir hale getirilerek hizmet vermeye başladı.

;nbsp;Bozüyük Belediye Mezbahası yapılan genel bakım ve temizlik çalışmaları kapsamında kesimhanenin zemini anti bakteriyel bir boya olan epoksi boya ile boyanarak daha hijyenik bir hale getirildi.

;nbsp;Mezbahada ayrıca yapılan kesimlerin ardından etlerin taşınmasında ve saklanmasında hem kolaylık sağlayacak hem de çevreden gelebilecek bakteriyel enfeksiyon ve tozlara karşı korunması amacıyla et filesi kullanımına başlandı. Veteriner hekim kontrolünde ve haftanın 5 günü kesim yapılan Belediye mezbahasında kesimler İslami kurallara uygun ve hijyenik olarak yapılırken adak kesimlerinden ücret alınmıyor. Yapılan her kesimin ardından mezbahanın dezenfeksiyonunun düzenli olarak yapıldığını belirten yetkililer ;ldquo;vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla et tüketimi yapabilirler;rdquo; dediler.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle