BİLECİK BADMİNTON MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR!...

BİLECİK GENÇ KIZ VE ERKEK BADMİNTON MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1157 Okunma
BİLECİK  BADMİNTON MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR!...
;nbsp;2013-2014 Eğitim öğretim yılı Okul Sporları Müsabakaları ilimizde plan ve programız dahilinde devam ederken aynı zamanda ilimiz bu yıl Türkiye Şampiyonası ve Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor.
;nbsp;Bunlardan ilki Genç Kız ve Erkek Badminton müsabakaları 20-22 Ocak 2014 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda yapılacak olup, Şampiyonaya İstanbul, Ankara, izmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Manisa, Balıkesir, Edirne,Aydın, Uşak, Zonguldak ve Bilecik ili okul takımları olmak üzere yaklaşık 220 sporcu ve antrenörün katılması beklenmektedir. Şampiyonanın teknik toplantısı ve kura çekimi 19 Ocak Pazar günü saat 17:00' de Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır. çok çekişmeli ve heyecanlı geçeceğini düşündüğümüz müsabakalar üç gün sürecek olup ilmize ve ilimiz sporcularına katkı sağlayacağının inancındayız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bu tür organizasyonları ilimize getirdiği için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle