ÇINAR ECZANESİ HİZMETE GİRDİ

  Bilecik'in Osmaneli ilçesinde protokol üyeleri eczane açılışında bir araya gelirken, eczane İl Müftüsünün okuttuğu dualar eşliğinde açıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Ekim 2019 Cumartesi 13:48
1198 Okunma
ÇINAR ECZANESİ  HİZMETE GİRDİ

  Bilecik'in Osmaneli ilçesinde protokol üyeleri eczane açılışında bir araya gelirken, eczane İl Müftüsünün okuttuğu dualar eşliğinde açıldı.

Bilecik'in tanınmış ailelerinden Çınar ailesinden önceki dönem Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanlığı görevinin yürüten Selami Çınar'ın kızı Ecz. Aycan Çınar’a ait Çınar Eczanesi Osmaneli'nde hizmete girdi. Açılışa Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Bilecik Cumhuriyet Savcısı Kerem Uçkan, daire müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından okunan dua sonrası hizmete giren eczanenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik ve ilçelerinin gün geçtikçe büyüdüğünü  ve bu taleplere karşı yeni işyerlerinin gün geçtikçe çoğaldığı söyledi.

Eczane sahibi Aycan Çınar ise; tüm katılımcılara teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.10.2019 13:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle