AHMET SUBAŞI'DAN BİLECİKSPOR AÇIKLAMASI

Bilecikspor'a kimse sahip çıkmadı ben sahip çıktım

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2508 Okunma
AHMET SUBAŞI'DAN BİLECİKSPOR AÇIKLAMASI
Bilecik Edebalispor ligde emin adımlarla ilerlerken bizde takımın antremanına konuk olduk.Kameralarımıza açıklama yapan Bilecik Edebalispor kulüp Başkanı Ahmet Subaşı ;quot; önümüzdeki yıl Bal liginde ilimizi temsil ediceğiz.Herşey çok güzel biz takımımıza çok güveniyoruz.Allahın izni ile önümüzdeki sezon bal liginde oynayacağız ;quot; dedi. Bilecikspor'un küme düştüğü sene Başkan sizdiniz , takım neden bu hale geldi , sahip mi çıkılmadı sorusuna Subaşu ;quot; Bilecikspor'a kimse sahip çıkmaz iken ben sahip çıktım.Ben o halde takımın başına geçtim ve o zamanlar Selim Başkan ile birlikte takım için bir şeyler yapmaya çalıştık ama beceremedik.O günkü pozisyonlar çok farklıydı takımın borcu çoktu.Şuan Edebalispor var ama kimse düşünmesin Bilecikspor ile alakası yok diye , biz yeni Bilecikspor'uz .Eski Bilecikspor'a kimse el sürmek istemiyor.Biz eğer Bilecikspor'un borçları ödenecek kadar az olsaydı zaten öderdik ve o takımla devam ederdik.Ama ödenecek kadar az değil.O yüzden Edebalispor'u kurduk.Bilecik'in yeni Bilecikspor'u olduk ;quot; dedi.
Sözlerine devam eden Subaşı ;quot; önümüzde sene Edebalispor'un ismini değiştirmek istiyoruz.Ya 1299 Bilecikspor yada 1969 Bilecikspor olduğunu ikisi arasında bir seçim yapacağız düşüncemiz bu şekilde ;quot; dedi.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle