KIDEM TAZMİNATIMIZA DOKUNDURTMAYIZ

KIDEM TAZMİNATIMIZA DOKUNDURTMAYIZ

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
920 Okunma
KIDEM TAZMİNATIMIZA DOKUNDURTMAYIZ
DİSK-Birleşik Metal-İş Sendikası DEMİSAŞ İşyeri Baş Temsilcisi Recai Büyükbeyhan, kıdem tazminatı üzerinde yapılmak istenen değişikliklerin işçilerin haklarını yok edeceğini belirterek, kıdem tazminatının fona devrinin bu hakkın yok edilmesinden başka bir şey olmadığını dile getirdi.
Mevcut iktidara hak kayıplarının yaşanmaması için önerilerini de sıralayan Büyükbeyhan, kıdem tazminatının gasbına karşı artık her DİSK'li işçinin direnişte olduğunu ifade etti.

Dün direniş kapsamında ;lsquo;KIDEM TAZMİNATIMA DOKUNMA' sloganı ile yürüyüş düzenleyen işçiler, saat 16:45'te Edebali Stadı yanından başlayarak; işçi, emekli, işsiz, kamu işçisi, öğrenciler ve geleceğini düşünen tüm Bilecik halkının katıldığı yürüyüş Bilecik Devlet Güzel Sanatlar Sergisi önünde son buldu. Sergi önünde konuşmasını yapan Birleşik Metal İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu Ak Partiye ateş püskürdü. Yürüyüşe Bilecik Belediye Başkan Aday ve Adaylarıda katıldı. MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy, CHP Bilecik İl Başkanı çağatay Karaahmet, CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Sungur Turan ve CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin çalışkan yer aldı.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle