ÜLKÜ OCAKLARINDAN PKK HEYKELİNE TEPKİ

Bilecik'te ülkü ocakları Diyarbakır'da PKK'lı teröristin heykelinin dikilmesine tepki gösterdiler.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 13:27
1914 Okunma
ÜLKÜ OCAKLARINDAN PKK HEYKELİNE TEPKİ

Bilecik'te ülkü ocakları Diyarbakır'da PKK'lı teröristin heykelinin dikilmesine tepki gösterdiler.

 Bilecik'te bir çay bahçesi önünde bir araya gelen grup ilk olarak basın açıklması yaptı. Daha sonra ise İstiklal Marşı okudular.

 Basın açıklaması yapan Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Mahammet Fatih Çakır, Vatanın dış güçlerin ve içerideki destekçilerin iştirakiyle teşkil edildiğini, fitne ve husumet cephesinin kuşatması altında olduğunu belirtti.  Çakır, Milli iradeye sadece oydan ibaret gören mukaddes değerlerimizi hiçe sayan milletimizin dini duygularını sömüren iktidar ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir. Başbakan ve avanelerinin açılım adına verdiği ihanet sürecine her geçen gün yeni bir halka eklenmekte yaşana gelişmeler karşısında sözde hükümet üç maymun misali bir tavır takınmaktadır. Bu tavır bölücüleri cesaretlendirmekte asla kabul edemeyeceğimiz isteklerin hiçbir engelle karşılaşmaksızın hayata geçmesiyle sonuçlandırmaktadır. İhanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır’da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsveddesinin heykelinin dikilmesi olmuştur. Türk tarihi bugüne kadar koltuklarını korumak uğruna iradelerini dış güçlere teslim etmiş milletin değil hamilelerin emrine amade olmuş pek çok yönetici görmüştür. Ancak hiçbir dönemde ihanet bu kadar açığa çıkmıştır. Türk Milleti ve Devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşürülmemiştir. Bugün geldiğimiz noktada milletimize hizmetle yetkilendirilenler Amerika ve İsrail’in payandalığı için yarışa girmişleridir. Vatan hainleri kahraman gibi karşılayan oslo görüşmelerinde görevi terörle mücadele etmek olan devlet görevlilerimizden rahatsız olup olmadıkları yine teröristlere soran, inen bayrak’ı sadece provakasyon olarak nitelendiren kuklalardan terörüstin heykelinin dikilmesine tepki göstermelerini beklemek abesle iştigal olacaktır" dedi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındada çeşitli iddialarda bulunan Çakır, "Cumhurbaşkanı olan malum şahsiyet bayrak indirildiğinde asıl bedeli kendisi ödemesi gerekirken teröristlerin heykeli dikildiğinde de yine askeri ve polisi mi sorumlu tutacaklar? Türkiye  kazanacak demokrasi kazanacak evlatlarımız annelerimiz babalarımız kazançlı çıkacak” diyerek çıktığı bu ihanet yolculuğunda analarımız canını yakan ocaklara ateş salan teröristlerin heykellerinin dikilmesine karşısında yine nasıl bir mağduriyet tiyatrosu sahneleyecek? Günümüzün moda tabiri “Yeni Türkiye” dedikleri bu mudur? Kars’taki İnsanlık Anıtı için “ucube”ve “bir garip şey “nitelendirmesi yaparak “kars’taki ucube heykeller kaldırılmalı” talimatı veren Başbakan acaba bu heykeli neye benzetecek ve kaldırılması yönünde ne zaman talimat verecektir? AKP’nin malum başdanışmanı ile yıkımdan sorumlu Başbakan Yardımcısı ısmarlama mülakatlarına yenisini ekleyerek; “Aman süreç zarar görmesin” safsatalarıyla bunu da sıradan bir vaka olarak yorumlayacak vakitsiz vuku bulan sıradan bir sorun olarak değerlendirecek midir?

Türk bayrağının açılmasını provokasyon olarak nitelendirerek kolluk kuvvetlerini vatan evlatlarına saldırmak üzere görevlendiren, devletin tabelasından ve hafızasından Türklüğü çıkarmak adına T.C tabelalarını sökenler adımızı kaldırmayı demokratikleşme adımı olarak lanse edenler canlarına kasteden teröristlerin heykellerini dikilirken niçin bir tane dahi güvenlik görevlisini oraya göndermemiştir.Uzun Hasan’ın diyarı Diyarbakır’da yaşana bu kepazeliğe yetkililer bir an önce müdahale etmeli ve heykel yıkılmalıdır. Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse o da Uzun Hasan’ın olmalıdır.Ülkücü Hareket Türkiye ve Türk Milleti’nin dara düştüğü çıkmaza itilmeye çalılşıldığı her dönemde umut ışığı olmuş karanlık tüneli aydınlatmıştır. Siyasi tabloya bakacak olursak bölücü ve ayrıştırıcı siyasete bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yegane yapı da Ülkücü Harekkettir. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete dur demeye çağırıyoruz. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor Milli müreffeh ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında toplanmaya davet ediyoruz" diye ifade etti.

 Basın açıklamasının ardından İstiklal Marşı okuyan grup olaysız şekilde dağıldı.

Son Güncelleme: 18.08.2014 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle