İL MÜDÜRÜNÜ BALTA İLE KOVALADIĞI İDDİA EDİLDİ

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdür Murat Akat tartıştığı personelinin kendisi balta ile kovaladığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 12:07
2994 Okunma
İL MÜDÜRÜNÜ BALTA İLE KOVALADIĞI İDDİA EDİLDİ

 Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdür Murat Akat tartıştığı personelinin, kendisi balta ile kovaladığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

 

 

 

  Alınan bilgiler doğrultusunda Bilecik Çevre ve Şehircilik il müdürlüğünde geçici personel olarak çalışan Ş.K. geçici geldiği kurumuna tekrar geri dönmek üzere üst yazı bildirildi. Ş.K. isimli vatandaş odasını topladığı sırada içeri gelen İl Müdürü Murat Akat ile tartışmaya başladı. Bu tartışma sırasında İl Müdürün Ş.K isimli çalışanına “Terbiyesiz” demesi üzerine arabasında bulunan balta ile İl Müdürünün üzerine yürümek istediği gelen iddialar arasında. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü güvenlikleri tarafından binadan uzaklaştırıldığı ve il müdürünün ve çalışan personelinin yaşanan arbede sırasında herhangi bir yaralanmaları olmadığı iddia edildi.

Son Güncelleme: 11.08.2014 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle