BİLGİ ÇAĞI GELİŞİM KURSU NELER YAPAR ?

Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Ahmet Erensayın,  ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukların İngilizce eğitim vermekle birlikte çocukların sosyal anlamdaki gelişimlerine katkı sağlamak ve kendi öz yeteneklerinin farkındalığını yaratmak için çalışmakta olduklarını söyledi.

01 Ağustos 2019 Perşembe 12:46
770 Okunma
BİLGİ ÇAĞI GELİŞİM KURSU NELER YAPAR ?

Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Ahmet Erensayın,  ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukların İngilizce eğitim vermekle birlikte çocukların sosyal anlamdaki gelişimlerine katkı sağlamak ve kendi öz yeteneklerinin farkındalığını yaratmak için çalışmakta olduklarını söyledi.

Erensayın, Bilecik'te 5 yıldır Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu ile eğitim sektöründe Hizmet verdiklerini belirterek, "Bilecik ilinde eğitim sektöründe bir doktor olarak bulunmak ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençler yetiştirmek onur ve gurur vericidir. Bizler ekip olarak bu yolda ilerliyor, eğitim işini ticaret faaliyet olarak görmekten çok fedakarlık gerektiren bir vefa borcu olarak görüyoruz. Kendi çocuklarımız dahil tüm çocukların geleceğine dokunabilmek adına onlara yol göstermeye çalışmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz , bundan da mutlu oluyoruz. İngilizce eğitim vermekle birlikte çocukların sosyal anlamdaki gelişimlerine katkı sağlamak ve kendi öz yeteneklerinin farkındalığını yaratmak için çalışmaktayız . Ayrıca velilerimizin özel sektör olarak her anlamda ihtiyaçları olduğun da yanınızdayız. Eğitim sektöründeki birçok farklılığı takip ediyor ve kendimizi değişen sistemlere göre revize ediyoruz. Sadece ders anlamında ki başarılar ile değil sosyal anlamdaki faaliyet ve etkinlikler ile çocuklara öz güven kazandırıyoruz" dedi.

"Çalıştığınız meslek hem vicdan hem fedakarlık isteyen bir meslek"

Erensayın, kurumlarında ilkokul ve ortaokul grupları ile çalıştıklarını anlatarak, "Ayrıca yetişkin İngilizce ve lise düzeyi İngilizce derslerimizi kurlar şeklinde vererek başarılı olunan her kur sonrası sınava tabi tutularak kur atlanarak ilerleme sağlanıyor.Biz Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu olarak genç ve dinamik bir kadroyla çalışıyoruz . Çalıştığınız meslek hem vicdan hem fedakarlık isteyen bir meslek o yüzden ekibimizi oluştururken en önemli kural benim için güler yüzlü olmaktır . Ayrıca pozitif olmak iletişime açık ve enerjik olmak baş kurallarımızdandır" dedi.

Soru: Sizi niye tercih edelim kurum olarak farkınız nedir?

 Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Ahmet Erensayın, "Eğitimdeki başarımız dışında genç kadromuzla güler yüzümüz ve samimi davranışlarımızla diğer tercih edilme sebeblerindendir.Çocuklar ve veliler kendilerini evlerinde gibi hissederek aile ortamının uzaklığını yaşamazlar.Bizzat kendi veli geri dönüşlerimizden edindiğimiz bilgilerdir" dedi.

Soru: Yaz dönemi için her hangi bir program var mı?

Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Ahmet Erensayın, 1b Temmuz 2019 itibari ile yaz okuluna başladıklarını anlatarak, "İngilizce ağırlıklı bir program ile hizmet vereceğiz.Aynı zamanda dönem içinde de anlaşmalı olduğumuz servis firması ile yaz döneminde de servis sıkıntısı yaşamayacaksınız.Merkez de olmamıza rağmen veli talebi üzerine iki yıldır servis imkanımızda mevcuttur.Tam gün olarak yaz okulu hizmetimiz kahvaltı ,öğle yemeği ,ikindi kahvaltısı olarak sosyal aktiviteler ve ders tekrarları ve İngilizce eğitimler ile devam edecektir. Ayrıca seçenek olarak yarım gün katılım sağlamak isteyen veliler içinde yardımcı oluyoruz" dedi.

 Soru: 2019- 2020 Eğitim öğretim için hazırlıklarınız var mı?

 Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Ahmet Erensayın, yeni dönem için kurum içinde bazı değişiklikler yaptıklarını anlatarak, "Daha farklı renkli çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebileceği görselliğin ön plana çıktığı bazı alanlar yarattık ve bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca öğretmen kadromuz da yaptığımız bazı iyileştimeler ile yolumuza devam ediyoruz. Ben Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu ailesine geçen dönemdeki eğitim öğretime olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor. Ayrıca yeni dönem için tüm ekibimize , öğrencilerimize ve velilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle