SON MECLİS

Bilecik Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirildi.

05 Mart 2014 Çarşamba 09:02
1353 Okunma
SON MECLİS

Bilecik Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür  ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, 4 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından yürütülen 2014 yılı Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı ve Kırsalda Ekonomik Gelişim Mali Destek Programları kapsamında Bilecik Belediyesi adına olarak proje sunulmasına ve talebin başarılı olması durumunda faaliyetin uygulanmasına, sunulan faaliyette kurumun temsile, ilzama ve talebi ilişkin belgeleri imzalama yetkisi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

İmar konularının görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandığı toplantıda, 2 yıl önce çalışmaları başlayan ve belediye meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kararı alınan Kentsel dönüşüm projesi, meclise katılan üyelerin oy birliğiyle iptal edildi. 

 Mecliste söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetçi Kentsel Dönüşüm ile alakalı önemli sözler kaydetti. Sünetçi, kendilerinin mecliste Kentsel Dönüşüm için yetki verdiklerini, Partiylede görüşülüp onay verildiğini belirtti. Sünetçi, " Siyasi süreç girdi işler değişti. Benim partim benim partimin Belediye Başkan adayı Kentsel Dönüşüm olmaycak diyor. Kentsel Dönüşüm mü, Rantsal Dönüşüm mü diyorlar. Biz mecliste Rantsal dönüşüm için onay vermedik. Bilecik'li herkez Bilecik için iyi gördüğü herşeyi memleketine ister. Ben yıllardır CHP'liyim. Bu güne kadar da hiç bir beklentim olmadı. Geldiğimiz bu noktada kentsel dönüşüm konusunda kitlenmiş durumdayız.  Bilecik daha iyiye gitsin diye karar verdik. Ben Cumhuriyet Mahallesi çocuğuyum. Ben orda doğdum orda büyüdüm. Ben herkezden çok isterim oralarının güzel olmasını. Ancak siyaset işin içine girdiğinden eline mikrofounu alan ağzına geleni söyledi" dedi.

Son olarak sözlerine ekleyen Sünetçi, "Gerçek Bilecik'li olmayan bir Siyasetçi, Bilecik'in iyiliğini bizlerden daha iyi düşünemez" dedi.

Detaylar Videomuzda .

Video Az Sonra...

 

Son Güncelleme: 05.03.2014 09:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle