AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Ak Parti Bilecik il Başkanlığı, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları ile yaptığı toplantı neticesinde Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 11:09
1101 Okunma
AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Ak Parti Bilecik il Başkanlığı,  İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları ile yaptığı toplantı neticesinde Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada; Genel Merkezin talimatları doğrultusunda seçim çalışmalarının start aldığını, il ve ilçe başkanları ile yapılan toplantı neticesinde de bu startının uygulamaya konulduğu belirtildi.İl Başkanlığından yapılan açıklamanın devamında ise şu ifadeler kullanıldı; "10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları Ak Parti Genel Merkezinin talimatları doğrultusunda, Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuşun ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları gençlik ve kadın kolları başkanlıkları ile il binasında gerçekleştirdiği toplantı ile başlamış bulunmaktadır.  Ak Parti Genel Merkezinin talimatları doğrultusunda ilerleyecek olan kampanya süresince İl başkanlığımız kampanyayı yürüterek, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Bilecik genelinde %55-60 gibi bir oy alacağından hiç bir şüphemiz yoktur. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız bugüne kadar girdiği bütün seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başarmıştır. Bundan sonraki süreçte de bizler de gerek gençlik teşkilatımızla, gerek kadın kolları teşkilatımızla gerek il ve ilçe teşkilatlarımızla gecemizi gündüzümüze katacağız ve Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhur'un Başkanı yapacağız. Bundan hiç bir kimsenin şüphesi olmasın.  Bizim halkımızın karşısında her zaman alnımız ak zaten girilen bütün seçimlerde de halkımız bize inanmış ve güvenmiş tek başımıza iktidar yapmıştır. Bizler inanıyoruz ki girilen bu son süreçte de halkımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacak ve kendisini Cumhurbaşkanı olarak seçecektir. 

Son Güncelleme: 19.07.2014 11:09
Anahtar Kelimeler:
Bilecik Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle