BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Bilecik için soğuk ve yağışlı hava uyarısı yapmasının ardından il genelinde kar yağışı başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Mart 2022 Cuma 15:41
98 Okunma
BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Bilecik için soğuk ve yağışlı hava uyarısı yapmasının ardından il genelinde kar yağışı başladı.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Bilecik'in soğuk hava ve kar yağışını etkisi altına gireceği açıklanmıştı. Dün gece kent merkezinde başlayan hafif kar yağışı bu sabah yerini güneşli bir havaya bıraktı.


Başta Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar yağışı sonrası 18 köy yolu ulaşıma kapandı. Kent merkezinde ara ara tipi şeklinde yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemezken, yetkililer sürücülere çağrıda bulunarak, kış şartlarına elverişli olmayan ve kar lastikleri bulunmayan araçlarla yola çıkmamalarını tavsiye etti.

Son Güncelleme: 11.03.2022 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle