Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bilecik Ülkü Ocaklarından Destek..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bilecik Ülkü Ocaklarından Destek..

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2442 Okunma
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bilecik Ülkü Ocaklarından Destek..

;nbsp; ;nbsp;Bilindiği üzere, ülkücü Harekette yardımlaşmayı ve dayanışmayı kuvvetlendirmek için Kurban Bayramı'nda ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Türkiye genelinde ;ldquo;Kurban Derileri ülkü Ocakları;rdquo;na kampanyası gerçekleştirilmiştir.
;nbsp; ;nbsp;ülkemizde tüm il ve ilçe ocaklarda olduğu gibi Bilecik ilimizde de Kurban Bayramı'nda Allah rızası için kestikleri kurbanlarının derilerini, yurdumuz üzerinde tüten en son ocak olan ülkü Ocaklarına bağışlayan gönüldaşlarımızın çağrımıza kulak vermeleri ve gösterdikleri ilgi bizleri fevkalade memnun etmiştir.
;nbsp; Bu vesileyle Bilecik ülkü Ocakları'na kurban derilerini bağışlayarak ocağımızın tütmesine katkıda bulunan, Türk-İslam ülküsüyle yetişmekte olan Ocaklı kardeşlerine destek olan ve kampanyamıza fiilen katılamasa da dualarını bizlerden esirgemeyen tüm Bilecik halkına teşekkürlerimizi sunarız. Allah sizlerden razı olsun.

;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;BİLECİK üLKü OCAKLARI İL BAŞKANI İBRAHİM BAYRAKLI ;nbsp;
;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle