23 ÜNİVERSİTE 65 ÖĞRENCİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluğu Birliği (İMTB) tarafından düzenlenen Stratejik Planlama Toplantısı başladı.

07 Şubat 2014 Cuma 16:08
1612 Okunma
23 ÜNİVERSİTE 65 ÖĞRENCİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ
 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluğu Birliği (İMTB) tarafından düzenlenen Stratejik Planlama Toplantısı başladı.
 Bugün saat 10:00'da Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Toplantı salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan toplantıya, Bilecik Şeyh Edebali Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Cengiz Toklu, İnşaat Yapı Kulup Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cenk Karakurt, Strateji Planlama Koordinasyon Koordinatörü Can Berk Maraşlıoğlu ve öğrenciler katıldı.
 Toplantıda konuşan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, 23 üniversiteden gelen 65 öğrenciye 7-8-9 Şubat tarihleri arasında 3 gün sürecek olan "Stratejik Planlama Toplantısı"na katıldıkları için teşekkürlerini sundu. Özcan, "Tarih kokan bir şehre geldiğiniz için sizler adına çok mutlu oldum. Böyle bir projeye ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Üniversitemizde bu tür etkinlikleri yapmakla birlikte diğer üniversiteden gelen öğrencilerin birbirler ile kaynaşması ve ileride iş hayatlarına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Mühendislik, bir sorun çözme tekniği ve sanatıdır. Mühendisliğin, aynı zamanda bir medeniyet meselesi olduğunu ve insanlık tarihiyle başlayan bir süreç olduğunu biliyoruz. Bize bir ömür veriliyor ve o ömür içerisinde yaşadığımız dünyayı, çevreyi imar etmemiz bekleniyor. Eğer, yaşadığımız dünyayı, zamanı ve çevreyi imar edemezsek, işin medeniyet boyutunu ihmal etmiş, ıskalamış oluruz. Dikkat ederseniz, hem 'ömür' hem de 'imar' kelimesi aynı kökten geliyor. O halde, bizim ortaya koyduğumuz, yani sizin ortaya koyacağınız eserler, ömrünüzün, ruhunuzun dışa vurumudur. ve bugün, ülkemizdeki tabloya bakarsak, görüntüsünü dışa yansıttığımız eserlerden bir sonuç çıkartırsak, çok rahatlıkla ve üzülerek söyleyebiliriz ki, ruhumuz bir kaos içerisindedir." dedi.
 Açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıya, Gazi, Beykent, Boğaziçi, Erciyes, Eskişehir Osmangazi, İstanbul Kültür, İstanbul Teknik, Karadeniz Teknik, Pamukkale, Süleyman Demirel, Celal Bayar, Selçuk, Yıldız Teknik, İstanbul, Balıkesir, Ege, Yozgat Bozok, Kilis 7 Aralık, Anadolu, İstanbul Arel, Kocaeli, Afyonkarahisar ve Bilecik Şeyh Edebali üniversitelerinden gelen öğrenciler katılıyor. 

Son Güncelleme: 07.02.2014 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle