ARTIK SORUN OLMAYACAK

Bilecik’in Vezirhan ilçesinde sorun oluşturan ana su hattı yenileniyor.

30 Aralık 2016 Cuma 11:04
1672 Okunma
ARTIK SORUN OLMAYACAK

 Bilecik’in Vezirhan ilçesinde sorun oluşturan ana su hattı yenileniyor.

 

  

 

 Sakarya pompaları ile Gölpazarı yolu arasında kalan 160 metrelik ana su hattı yenileniyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) yardımlarıyla gerçekleştirilen yenilemeleri Vezirhan Belde Belediye Mehmet Duymuş yerinde inceledi. Çalışanlardan bilgi alan Duymuş, “Sakarya pompalarımız ile Gölpazarı yolu arasında kalan ana isale hattı sık sık arızalanıp su kesintilerine sebep olan yaklaşık 160 metre ana su hattımızı yeniliyoruz.

 

 

 Kar kış demeden soğukta çamurda çalışan personelimize teşekkür ederiz. Her zaman sizler için hizmetlerimiz en güzel şekilde devam etmektedir. 250’lik özel çelik kaplama borularla yaptığımız çalışmamıza yaklaşık 40 bin liralık malzeme yardımı yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeki Toçoğlu'na ve SASKİ Genel Müdürü sayın Rüstem Keleş'e ve Daire Başkanı sayın Seyit Sakallıoğlu'na çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Son Güncelleme: 30.12.2016 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle