YAPRAKLI VE TUNCA KİMLERİ TOPA TUTTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söğüt Belediye Başkan adayı İsmet Tunca ve İl Genel Meclis Üyesi adayı Mehmet Yapraklı seçimlerden sonra ilk kez Bilecik Olay Habere konuştular.

25 Nisan 2014 Cuma 12:21
2339 Okunma
YAPRAKLI VE TUNCA KİMLERİ TOPA TUTTU

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söğüt Belediye Başkan adayı İsmet Tunca ve İl Genel Meclis Üyesi adayı Mehmet Yapraklı seçimlerden sonra ilk kez Bilecik Olay Habere konuştular.

 Yapmış olduğumuzu röportajda İsmet Tunca ve Mehmet Yapraklı seçimlere değerlendirdiler .Söğüt için Bilecik CHP İl ve İlçe Yönetimin neler yaptığını ve her iki ismin kimleri topa tuttuğunu, seçimlerde yapılan taban oyun neden, hangi sebeplerden kaydığı açıkladılar.

 CHP Söğüt Belediye Başkan adayı İsmet Tunca yapılan seçimlerde parti tabanının kendilerine oy vermediklerini belirtti. Tunca, Ben seçimlere girmek için talep etmedim. Biz Söğüt’te başka bir aday çıkacağını beklerken benim adaylığım söz konusu oldu. Bizlerde bu talepleri geri çevirmeyerek aday oldum. Buradaki hava çok güzel idi yaptığımız seçim bürosu açılışında gördüğüm bütünleşme, heyecan seçim sonuna kadar gitmedi. Burada bir yanlışlık var ama çözemedik. Biz Söğüt olarak Bin 200, Bin 300 taban oyumuz varken bu seçimlerde 700 oya kadar düştük.

İnsanlar burada bizi tercih etmedi. İl Başkanlığı olarak arkamızda fazla durmadılar, Söğüt’e önem vermediler. Bizler burada seçim öncesi yaptığımız CHP, MHP’ ye çalışıyor izlenimini engellemek için elimizden geleni yaptık. Ama olmadı kendi taban oyumuz başka partilere kaydı. Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum, Bize oy veren vermeyen Söğüt halkına sizin aracılığınız ile teşekkür ediyorum “ dedi.

Mehmet Yapraklı ile yaptığımız röportajda;

1: İl ve İlçe Yönetiminin seçimlerde başarını,

2: 3’üncü parti olan bütün ilçelerin ne yapması gerektiğini,

3:Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Bilecik’te ne yapacağı,

4:CHP Genel Merkezinin Söğüt’e bakış açısını,

5İl Başkanı’nın seçim süresince verdiği sözleri yerine getirip, getirmemesi konularına değinen Yapraklı  bütün soruların cevapları aşağıdaki videomuzda.

NOT: CHP Söğüt Belediye Başkan adayı İsmet Tunca’nın videosunda teknik bir hatadan dolayı yayınlayamıyoruz. Bu konu için kendisinden Bilecik Olay Haber olarak özür diliyoruz.

 

Son Güncelleme: 25.04.2014 12:21
Anahtar Kelimeler:
CHPSöğütSeçim Sonrası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle