YAMAN SAHADA FIRTINA GİBİ ESİYOR

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim öncesi sahada adeta fırtına gibi esiyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Mart 2024 Cumartesi 11:30
119 Okunma
YAMAN SAHADA FIRTINA GİBİ ESİYOR

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim öncesi sahada adeta fırtına gibi esiyor.

Yaman, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken, Bilecik'in her köşesinde vatandaşlarla iç içe bir kampanya yürütüyor. Beşyüz Evler Sitesi'nden Bilecik Enduro Motorsiklet Derneği'ne, Ziraat Odası'ndan okullara kadar geniş bir yelpazede gerçekleştirdiği ziyaretlerle, hem projelerini anlatıyor hem de vatandaşların sorularını cevaplıyor.

Bilecik'in sokaklarında, esnafın dükkanlarında, kahvehanelerde Mustafa Yaman'ın sesi yankılanıyor; çünkü Yaman, sadece bir aday değil, aynı zamanda Bilecik'in umudu olarak görülüyor.

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yaman, bu ilgiyi, "Bilecik halkının değişim ve gelişime olan inancının bir göstergesi" olarak yorumluyor. Projelerini anlatırken gözlerindeki ışıltı, Bilecik'e olan sevdasının ve şehri daha yaşanabilir kılmak için duyduğu tutkunun bir yansıması olarak yorumlanıyor. Tecrübesiyle ön plana çıkan Yaman, belediyecilik konusundaki bilgi birikimini ve vizyonunu, Bileciklilerle paylaşırken, şehrin geleceğine dair umut verici bir tablo çiziyor.

Cumhur İttifakı, Mustafa Yaman'ın liderliğinde şehri modern belediyecilik anlayışıyla buluşturmayı hedefliyor. Yaman'ın, vatandaş odaklı projeleri ve şeffaf yönetim anlayışı, onu seçimi kazanacak en güçlü aday konumuna getiriyor. Bilecikliler, kendilerini dinleyen, sorunlarına çözüm üreten ve şehri için çalışan bir başkan istiyor; Mustafa Yaman ise bu beklentilere tam anlamıyla cevap veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle