VALİ NAYİR VE BAŞKAN YAĞCI OYLARINI KULLANDI

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, eşi Münevver Nayir , Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile birlikte oyunu kullandılar.

07 Haziran 2015 Pazar 10:10
1303 Okunma
VALİ NAYİR VE BAŞKAN YAĞCI OYLARINI KULLANDI

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, eşi Münevver Nayir , Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile birlikte oyunu kullandılar.

 

 

  Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Nayir, kentte, 25. dönem milletvekili seçimlerinde 619 sandıkta oy kullanma işleminin devam ettiğini ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi. İl merkezinin yanı sıra ilçelerde de seçimle ilgili koordinasyon merkezlerinin oluşturulduğunu ifade eden Vali Nayir, "Seçimle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. Huzur içerisinde seçim devam ediyor. İl genelinde 619 sandıkta 148 bin 650 seçmenimiz oy kullanacak. Bunlardan mahallede 359 sandıkta 116 bin 423, köylerde de 260 sandıkta 32 bin 227 seçmen oylarını kullanacaktır. İl genelinde emniyet bölgesinde 586, jandarma bölgesinde de 283 personelin görev aldı” dedi.

 

 

 

“YENİ TÜRKİYE YOLUNDA BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ”

 

  Başkan Yağcı, bugün öğleden sonra Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Mal Hatun İlkokulu 1005 nolu sandıkta eşi Fatma Yağcı ile oyunu kullandı. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılaşan Başkan Yağcı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Oyunu kullandıktan sonra okulda bulunan diğer sandıklarını gezen Başkan Yağcı, sandık görevlilerine bir ihtiyaçları olup olmadığı sordu.

 

 

 

 Okul çıkışı İHA muhabirine açıklama yapan Yağcı, seçimlerinin vatana, millete hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Bugün Türkiye’de 25. dönem milletvekili seçimleri yapılıyor. Yeni Türkiye yolunda bu seçimler çok önemli. Yapmış olduğumuz çalışlar ve yatırımları kaldığımız yerden devam ettirerek, yeni Türkiye yolunda 2’inci yarıyı başlatacağız” dedi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 07.06.2015 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle