TÜZÜN, BİLECİK’İN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLDU

Bilecik ve ilçelerinde yıllarca birbirleriyle rekabet eden farklı siyasi görüşlerin efsane isimleri, 7 Haziran seçimleri için Yaşar Tüzün’ü destekliyor.

02 Haziran 2015 Salı 07:11
1237 Okunma
TÜZÜN, BİLECİK’İN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLDU

 Bilecik ve ilçelerinde yıllarca birbirleriyle rekabet eden farklı siyasi görüşlerin efsane isimleri, 7 Haziran seçimleri için Yaşar Tüzün’ü destekliyor.

 Yıllarca değişik siyasi partilerde gösterdiği faaliyetlerle Bilecik ve ilçelerinde efsane olan isimler, 7 Haziran seçimlerinde Yaşar Tüzün için birleşti. CHP Bilecik Milletvekili Adayı Tüzün’ü destekleme kararı alan isimler kampanya boyunca Tüzün lehine propaganda yapıyor.

 

 

  CHP Bilecik Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün, politikada yıllarca birbirleriyle kıyasıya rekabet eden siyasetçiler için ‘Birleştirici Güç’ oldu. 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Yaşar Tüzün’ü desteklediğini ilan eden isimler arasında uzun yıllar boyunca Demokratik Sol Parti, Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Refah Partisi ve AKP’de aktif politika yapanlar bulunuyor. ‘Tüzün Çatısı’ altında birleşenler geçmişte kendi partilerinde Bilecik ve ilçelerinde Belediye Başkanlığı, il başkanlığı, ilçe başkanlığı, il genel meclisi üyeliği, belediye meclis üyeliği gibi önemli görevler üstlenmişlerdi.

 

 

 

Tüzün’ü destekleyen eski rakipler, kapı, kapı dolaşarak halkla temasını hiç kesmeyen Tüzün ile karşılaştıklarında birlikte fotoğraf çektirirken bazıları da yakasına CHP rozeti takarak kampanyaya katılıyor. 

 

Son Güncelleme: 02.06.2015 07:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle