TBMM BAŞKANVEKİLİ MERAL AKŞENER BİLECİK'TE

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Bilecik’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

01 Şubat 2014 Cumartesi 15:53
3197 Okunma
TBMM BAŞKANVEKİLİ MERAL AKŞENER BİLECİK'TE

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Bilecik'e geldi. Sabah saatlerinde İlçeleri ziyaret eden Akşener, öğleden sorna Bilecik'e gelerek Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy'a destek verdi. Katılımın yoğun olduğu seçim bürosu açılışının ardından Rumel

 Bilecik’te MHP seçim bürosu açılışına katılan ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, “30 Mart seçimlerinde sizin çocuklarınız işsiz gezerken,  sizin çocuklarınız iş bulamazken,  sizler soyulan Türkiye’nin soyulmasına evet yada hayır diyecekseniz. 30 Mart’ta Türkiye’nin yeni bir Türkiye olması için hırsızlıkların bitmesi için Anayasadan Türk kavramının ortadan kalkmaması için Türk olmaktan korkmamak için 30 Martta oy kullanacaksınız" dedi.

 Seçim bürosu açılışından sonra esnafı selamlayan Akşener, Bilecik Rumeli Türkleri Derneğini ziyaret etti.  Burada konuşma yapan Akşener, “ Drama da doğmuş anne babanın bir kızıyım. Balkanlardan göçmen gelmiş aileler hakkında bir gazetede zaman zaman yazılan, uzun zamandır göçmenlerin Türkiye’ye balkanlardan göç gelmiş ailelerin ne Türk ne Müslüman olduğuna dair imalı yazılar yazıldı.

 Bizler tepki koyduk ama o şuur altına işlendiğini ilk olarak Barış ve Demokrasi Partisi (BDP)  Muş Milletvekili Sırrı Sakık’tan daha sonra Ak Parti Yalova Millet Vekilinin ağzından duyduk. Çok enteresan bir yan yana geliş var. Neden BDP‘liler bize böyle bir söz gereği hissetti. Abdullah Öcalan bebek katili ile imralı canisiyle pazarlık yapan göçmenler oldu” dedi.

 

 Daha sonra Akşener, bir iş yeri açılışı ve son olarak Bilecik Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettikten sonra Bilecik’ten ayrıldı.

 

Son Güncelleme: 01.02.2014 15:53
Anahtar Kelimeler:
Meral AkşenerTbmm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle