TALAT BAŞKAN'A MEŞALELİ KARŞILAMA

 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Üreyil Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Mart 2024 Çarşamba 12:28
21 Okunma
TALAT BAŞKAN'A MEŞALELİ KARŞILAMA

 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Üreyil Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.


 

Bozüyük Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu beraberindeki CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, yeni dönem belediye meclis ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte Yeni Üreyil Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler dernek binası önünde meşaleler yakılarak sevgi gösterileri ile karşılandı. Dernek başkanı Adnan Ay ve Yenidoğan Mahalle Muhtarı Kari İnci’nin de yer aldığı ziyarette dernek üyelerine hitaben bir konuşma yapan Başkan Bakkalcıoğlu 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı ve yapamadıkları ile yeni dönemde yapmak istediği projelerini anlattı. Başkan Bakkalcıoğlu konuşmasında ilk olarak belediye çalışanları ile çok uygun ekonomik koşullarda gerçekleştirdiği Saraycık Kavşağı düzenlemesini hatırlattı. Ardından göreve geldiklerinde tren yolunun altından geçen yaya alt geçidinin oradan otogara doğru yapacakları bir köprü ile bu köprünün hem Saraycık Caddesi’nin yollarına katkı sağlayacak hem de sanayi tarafına katlı sağlayacak TCDD üst geçidini yapacaklarını belirtti. Bozüyük’e akciğer olacak Bozpark’ı göreve gelir gelmez istimlaklarını yaparak 322 dönüm alan üzerinde yapacağını söyledi. “Eski küçük sanayiyi şehrin dışına çıkaracağım. Kentin dışında bir bölgede 100-200 dönüm bir alanda Yeni Küçük Sanayi Çarşısı ve Ticaret Merkezi yapacağız.” diyen Başkan Bakkalcıoğlu, “Yaptığımız tramvayı Yeşilkent Köprüsü üzerinden hastaneye ulaştıracağız. Bu birçok insanımıza büyük bir hizmet olacak. Kentin kuzeyini güneyini ayırmadan hizmetlerimizi götürmeye çalışacağız. Mesela ilk belediye kreşini ben açtım. 4 Eylül Mahallesi’nde 200 ailenin çocuğu şu anda yararlanıyor. Bunu mahallelere de yayacağız, Yeni Doğan Mahallemize de getireceğiz, burada da bir kreşimiz olacak. Çalışan kadınlarımızın çocuklarının barınacağı bir kreşimiz mutlaka olacak. Geçmiş dönemde söz verip yaptığım bir de otopark sorunu vardı, kentin merkezinde iki katlı bir otopark yaptım. İnşallah bunun bütün mahallelere yayılmasını sağlayacağız. Büyük şehirlerdeki gibi bir kent lokantası da yapmayı düşünüyoruz” dedi.


 

Başkan Bakkalcıoğlu son olarak “Ben belediyeyi belediyenin o yılki gelirinin üçte biri 24 milyon borçla aldım. Bu borcu kapattım, devlete, bankalara, şahıslara bütün borçları temizledim. Bütün yaptıklarımı belediyenin kendi kaynaklarıyla yaptım. Bir kuruş kredi kullanmadım. Kendi imkanlarımızla yaptık, müteahhit sistemini en aza indirdik. Tramvayın yolunu, ray döşemesini, orta istasyonlarının yapımının tamamını belediyede kurduğum ekiplerle yaptım. O nedenle belediye imkânlarını kuruşu kuruşuna harcadığımız yeri titizlikle takip ederek yaptım. Ben görevimi yaparken çalmadım çaldırmadım, rantçılarla paylaşmadım, yemedim yedirtmedim arkadaşlar. Şimdi sizler tekrar destek verirseniz, inşallah şehrimizi daha güzel, hizmetleri daha yaygın hale getireceğiz. Tramvayda olduğu gibi halkımızın her imkândan ucuz yararlanabileceği, halka hizmet eden bir belediyecilik yapacağız arkadaşlar” diye konuştu.
Daha sonra sohbet ortamında devam eden ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu dernek üyelerinin taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Son Güncelleme: 13.03.2024 12:32
Anahtar Kelimeler:
TalatBaşkanBozüyükCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle