ŞUAN OYUMUZ 12 BİN HEDEF 15 BİN OY

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Eskişehir CHP Milletvekili Süheyl Batum Bilecik'e geldi.

10 Mart 2014 Pazartesi 12:46
1712 Okunma
ŞUAN OYUMUZ 12 BİN HEDEF 15 BİN OY

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Eskişehir CHP Milletvekili Süheyl Batum Bilecik'e geldi.

 

  Öğle saatlerinde Bilecik'e giriş yapan Tezcan ve Batum'u, Bilecik CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Bilecik CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Bilecik CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve çok sayıda partili karşıladı.

 İlk olarak esnaf ziyaretine çıkan Tezcan ve Batum, daha sonra Teyfikbey caddesinde bulunan CHP seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldılar.

  Açılış öncesinde ilk olarak kürsüye çıkan Bilecik CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan, 30 Mart yerel seçimlerinin hem Bilecik'in hem Türkiye'yin geleceğini ilgilendirdiğini belirtti. Turan, "Asfalt, yol, kaldırım, temizlik, alt yapı yatırımları gibi hizmetlerde bazı yanlışlıklar olsada faydalandık. Yeni yapılan Kültür Merkezini Kültür Bakanlığı bütçesi desteği ile yapılsada beğendik. Yapılan doğru işler için allah razı olsun. Bu arada bir anlam veremediğimiz yatırımlarda oldu. Şehrim merkezinde neredeyse yeşil bir alanımız kalmadı. Bir balçık var küçük sanayide batıyorsun çıkamıyorsun. Senelerdir çözümlenemeyen hamsu vadisinde yapılan 1.5 milyon değerinde yürüme yoluna bakın. Bunlara yazık değil mi" dedi.

Sungur Turan’dan sonra kürsüye çıkan CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Bu seçimlerde seçmenlerin noktayı koyduğunu ve bu sefer seçmen Sungur Turan diyeceğinin belirtti. Karaahmet, Artık bu iktidara dur deme vakti geldi.  12 yıldır diktatörlüğünü sürdürüyorlar. 1 tane adam yasamayı aldı. Yürütmeyi aldı. Utanmadan HSK ile oynadı. İşine geldiğin zaman savcılar hakimler polisler iyi soruşturmalarda, soruşturmaların savcısı ama işine gelmediği zaman paralellerle uğraşırken bu polis benim polisim değil süreyim. Bu savcı benim savcım değil süreyim. Bu yargıç benim yargıçım değil süreyim. Cumhuriyet Halk Partisi herkesi kucaklıyor. CHP paraleli kucaklıyor, dikdörtgeni kucaklıyor, üçgeni kucaklıyor, daireyi kucaklıyor herkesi kucaklıyor. CHP Bilecik’te kemikleşmiş bir oyu var. 2009 seçimlerinde 8750 oy aldık. 2011 genel seçimlerinde merkezde 9500 oy aldık. Önümüzdeki 2014 seçimleri için yaptırdığımız anketlerde hep 1’inci partiyiz. Şuna oyumuz 12 bin, hedef 15 bin yani yüzde 50 oy demek “ dedi.

Çağatay Karaahmet’den  sonra kürsüye çıkan Eskişehir CHP Milletvekili Batum, Bilecik'e destek vermek için gelmediğini belirtti. Batum, "Şunu biliyorum. Sungur başkanında, burdaki başkan adaylarınında, Belediye meclis üyeleri adaylarımızında bizim desteğimize ihtiyacı yok. Onların başkan sizlere emanet etmiş, hepimiz onları Bilecik halkına emanet ettik. O yüzden bizim desteğimize onların ihtiyacı yok. Siz inşallah bu emaneti en güzel şekilde saklıcaksınız, korucaksınız, pamuklar içine alıp onları gerekli olan yere göndereceksiniz" dedi.

  Son olarak konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Tezcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 gün içerisinde 57 ayrı noktada miting yaptığını belirtti. Tezcan, "Akın akın insanlar sokaklara dökülmüşlerdir. Akın akın sokaklarda bir özlemin peşindeler. Değerli arkadaşlar Türkiye bir değişime hazırlanıyor. Türkiye bir dönüşüme hazırlanıyor. Türkiye iktidarını yolsuzlukla tahkim edenlerin, Türkiye kul hakkı yiyerek iktidarı kasp eden gasıplardan kurtulup, helal lokma yiyenlerin iktidar günlerine doğru hazırlanıyor. Bu değişim hayırlı olsun, uğurlu olsun" dedi.

  Konuşmaların ardından Tezcan, Batum ve Turan seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaparak kurdeleyi kestiler.

 

)

Son Güncelleme: 10.03.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle