GENÇLİK PARKI GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ TÖRENİ İLE HİZMETE GİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından 4 Eylül Mahallesi’nde yaklaşık 42 bin metrekarelik bir alan üzerinde yeni bir yaşam alanı olarak yapımı tamamlanan Gençlik Parkı, Cihan Yıldız konserinin yer aldığı görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi

10 Mart 2014 Pazartesi 13:49
1262 Okunma
GENÇLİK PARKI GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ TÖRENİ İLE HİZMETE GİRDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından 4 Eylül Mahallesi’nde yaklaşık 42 bin metrekarelik bir alan üzerinde yeni bir yaşam alanı olarak yapımı tamamlanan Gençlik Parkı, Cihan Yıldız konserinin yer aldığı görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

 Gençlik Parkı açılış törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin  ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hayır duaları eşliğinde yapılan açılışın ardından konuşan Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı göreve geldikleri ilk günden itibaren tek amacının hizmet olduğunu ve bu amaçla yola çıktıklarını söyleyerek “ İlk olarak nüfusu 60 bini geçen Bozüyük’ümüzün en büyük sorunu olan ve 20 yıldır hiç kimsenin el atmadığı terminal projesini hayata geçirdik.

Nitekim bu yapı şu anda son halini almakta ve Allah nasip ederse de önümüzdeki haftalarda açılışını gerçekleştireceğiz. Yapımız 3 bin metre kare kapalı, 9 bini açık olmaz üzere 12 bin metre kare ve bilinen tüm firmalar burada hizmet verecek. Daha sonra Bozüyük’ümüzün her mahallesine konak yapalım dedik, 3 mahallemize birden bu yapıların temellerini attık ve burada hizmete vermek için son çalışmalarımızı yapıyoruz. Bayanlarımız için özellikle şunu düşündük; dışarıdaki spor aletlerini her zaman kullanamıyorlar, dedik ki kapalı alanda spor aletlerinin tamamı belediyemiz tarafından olsun ve ücretsiz olarak onların kullanımına verelim ve bu soğuk havalarda kapalı alanlarda sporlarını yapsınlar diye onların hizmetine sunacağız. Daha sonra Bozüyük’ümüzün en müsait alanlarını, en güzel yerlerini değerlendirelim istedik. Burası boş, sazlık, çöplük bir alandı, insanların sadece yürüyüş yolu için belirli bir alanları vardı. Bu gün burada gördüğünüz yaklaşık 42 bin metre karelik bir alanda yeni yaptığımız yaşam alanını Bozüyüklü vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Burada ilçemizde ilk defa engelli vatandaşlarımız için oluşturduğumuz spor alanında; onlar için özel spor aletleri ve  çocuk oyun gruplarını da engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Biz Bozüyük’ümüze kısa vadeli değil aynı zamanda uzun vadeli projeleri de getiriyoruz. Sadece parklar yaparak, mahalle konaklarıyla değil, ilçemizin en az 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde projelere de imza atıyoruz. Bozüyük’ümüzün en büyük sorunlarından birisi; vatandaşlarımız şu anda çeşitli dolmuşlara binerek 2 tane hastanemize gitmeye çalışıyorlar veya 2 hastane arasında evrak taşıyorlar.

Biz dedik ki vatandaşımız mağdur olmasın. Bu hastaneleri tek bir alana toplamamız gerekiyor dedik ve onun çalışmasını da yaptık. Şu anda Manişar yolunun hemen kenarında 50 dönümlük hastane alanının çalışmasını yaptık. Bakanımız 2 sene içersinde Bozüyük’e yeni bir hastane yapılmasının sözünü bizlere verdi. Birde her siyasi partinin dile getirdiği üniversite konusunda da biz olağan üstü meclis toplantısı yaptık ve Yeşilkent’te kent ormanının çıkışında 24 dönümlük arazinin üniversite alanı olarak tahsisini biz yaptık. Önemli olan söylediğin sözü tutmaktır ve burada onun gururunu yaşıyorum” dedi.

 Ardından söz alan Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz çevre yolu yapımları, Yüksek Hızlı Tren gibi yapılan icraatlar hakkında bilgi vererek “Size kim hizmet getiriyorsa, kim hizmet ediyorsa lütfen onun arkasında durun, çünkü hizmet millet için yapılır, halk için yapılır, hakkın rızası için yapılır, ben çok teşekkür ediyorum fatih bakıcı kardeşim yaklaşık 1 yıldır belediye başkan vekilliği yapıyor ama inanın Bozüyük için çok güzel, hayırlı hizmetlere ekibi ile birlikte imza attı. Şu 1 yıllık dönemde Fatih Bakıcı kardeşimizin ve diğer arkadaşlarımızın Bozüyük için yaptığı şeyler aslında tadımlıktı, tadımlık.  Esas hizmetin ziyafeti bunun arkasından gelecek. İnşallah Cenabı Hak mahcup etmez, hayırlı hizmetlere vesile kılar” dedi.

  Konuşmaların ardından sahne alan sevilen sanatçı Cihan Yıldız seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ile tüm dinleyenlere güzel dakikalar yaşattı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreni coşkulu konserin ardından sona erdi.


Son Güncelleme: 10.03.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle