SİYASETTE GÖRÜLMESİ GEREKEN HAREKET

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, sosyal medyadan bunu esprili bir şekilde paylaştı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Şubat 2024 Pazartesi 13:06
332 Okunma
SİYASETTE GÖRÜLMESİ GEREKEN HAREKET

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ardından bu ziyareti sosyal medyadan esprili bir şekilde paylaştı.

  Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, çarşı merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, CHP'nin Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın Tevfikbey Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yaman, CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bulunanlara iyi çalışmalar diledi. Ardından bu fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Yaman, "Melek Mızrak Subaşı başkanım uğrayalım dedik ama yoktunuz. İyi çalışmalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

  Mustafa Yaman’ın bu davranışı sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Günaydın 2024-02-12 20:52:39

Seçim bürosunda olmadığı halde bile bile gidilmez ki burası bir şehir köy değıl ki

banner22

resim yükleresim yükle