SAADET PARTİSİNİN OSMANELİ ÇIKARTMASI

SAADET PARTİSİ TAM TEŞKİLAT OSMANELİ'NDE ADAYINA DESTEK OLDU

27 Şubat 2014 Perşembe 08:57
1344 Okunma
SAADET PARTİSİNİN OSMANELİ ÇIKARTMASI

 Saadet partisi Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral , Belediye Başkan Adayı Mehmet Turgut  ,Osmaneli Belediye Başkan Adayı Nureddin Şirin  ve beraberindeki  partililer Osmaneli esnafına ziyaretlerde bulundu. 

Osmaneli partililere seslenen İl Başkanı İbrahim Meral 30 mart seçimlerinin Osmaneli'nde ve tüm Türkiye’ye hayırlar vesile getirmesini temenni etti. Meral, "Biz parti olarak koşturacağız, gayret göstereceğiz  vatandaşımızda değerlendirecek taktir neyse Mevla neyi murad etmişse o olacaktır. Ama biz peşinen şunu söylüyoruz ki biz saadet partisiyiz bizi diğer partilerle karıştırmayın biz hayra motor  şerre fren olmak için geldik.Bizim davamız var bizim inancımız var biz bunun mücadelesini veriyoruz.Biz boş vaatler peşinde koşan bir parti değiliz. Biz 1400-1500 yıllık bir davanın hatta Hz. Adem'den günümüze gelen bir davanın bu günkü temsilcileriyiz. Bizim muhalefetimizi MHP veya CHP  ile karıştırmayın biz hakkı söyleriz biz daha iyi olsun diye eleştiri getiririz, biz hayra da  iyiye de güzele de olmaz demeyiz ,hayrı iyiyi güzeli tebrik ederiz yanlışlığın karşısında da dilimizin gönlümüzün en derininden haykırırız bizim muhalefetimiz bu. 2011 seçimlerinde söyledik bakın güzel şeyler oldu hükümeti tebrik ediyoruz fakat şu, şu meselelerde ülkenin başını ağrıtıyorlar  bizim bu gidişle ekonomimizi düzeltmemiz mümkün değil.Bu seçimlerde biz yükseleceğiz  Allah’ın izniyle  bu yüzden Osmaneli belediye başkan adayımız Nureddin Şirine  sizlerden destek bekliyoruz " dedi.

 Konuşma sonrası Osmaneli haklı ve partililerle çay içen İl Başkanı hatıra fotoğrafı çektirip ilçeden ayrıldılar.

Son Güncelleme: 27.02.2014 08:57
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSaadet Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle