RESMEN BAŞVURDU

Geçmiş dönem AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi partisinden aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Kasım 2023 Perşembe 17:18
439 Okunma
RESMEN BAŞVURDU

Geçmiş dönem AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi partisinden aday adaylığı için başvurusunu yaptı.


 

AK Parti'nin en genç il başkanı ünvanını elinde bulunduran Fikret Karabıyık, 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi partisinden aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Serkan Yıldırım'a takdim etti.


 

Burada bir konuşma yapan Karabıyık, "Bugüne kadar hep dosya alan taraftaydık, bugün de nasip dosya veren taraftayız. Birbirinden kıymetli aday adayı ağabeylerimiz, ablalarımız var. Hepsinin bu görevi layığıyla yapacağından en ufak bir şüphemiz yok. Bizim burada derdimiz yaklaşık 5 yıldır Bilecik’te belediyecilik namına yürümeyen işler. Nasip olur da AK Parti bayrağımızı belediyemize takabilirsek, eksik kalmış hizmetleri tamamlamak istiyoruz. Biliyorsunuz, uzun süre su kesintileri yaşadık. Yollar kazıldı uzun süre tamir edilemedi. Biz bunları uzun süre 3 dönem özellikle çok iyi bir şekilde yapmıştık. Bir dönem ara vermiştik, inşallah önümüzdeki dönemde itibaren kaldığımız hizmetleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"2024’te belediyeyi almak tek hedefimiz"

AK İl Başkanı Serkan Yıldırım ise, "Partimizde aday adaylığı süreci geçen hafta başladı. Dün ilk adayımızın müracaatını aldık. Bugün de Fikret kardeşimizin aday adaylığı başvurusu sebebiyle buradayız. Fikret kardeşimizle uzun zamandır birlikte yol yürüyoruz. Beraber çok işler yaptık. İnşallah ilerleyen süreçte de hep birlikte omuz omuza vererek çalışmalarımızı yaparak 2024’te belediyeyi almak tek hedefimiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle