RECEP DİNDAR ADAYLIĞI AÇIKLADI, ''UMUDUN ADI YENİDEN CHP OLACAKTIR''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Bilecik İl Kongresine sayılı günler kalırken, ikinci aday iş insanı Recep Dindar oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Eylül 2023 Çarşamba 16:32
317 Okunma
RECEP DİNDAR ADAYLIĞI AÇIKLADI, ''UMUDUN ADI YENİDEN CHP OLACAKTIR''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Bilecik İl Kongresine sayılı günler kalırken, ikinci aday iş insanı Recep Dindar oldu.


 CHP 38. Olağan Bilecik İl Kongresi  23 Eylül Cumartesi günü saat 13.00'da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Partinin 100'üncü yılında ilk adayı açıklayan isim Ali Özdemir olurken, ikinci aday da Recep Dindar oldu. Dindar parti binasında yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin temel taşı Cumhuriyet Halk Partimizin gücünü Bilecik genelinde her platformda kullanacağız ve her alanda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizim 6 okumuz var, bizim 6 okumuzun içinde tüm yaşam biçimimiz var, yaşam biçimimizde kırgınlık yok, yılgınlık yok,yorgunluk yok olacak. Umudu yeniden yeşertmek zorundayız. Sizlere söz veriyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde umudun adı yeniden Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Gece gündüz demeden partimizin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Yerel seçimlerde Bilecik’te belediye başkanlığı sayımızın artması başta olmak üzere il genel meclisi üyelerimizin sayısını arttırıp sosyal demokrat yönetim anlayışımızı Bilecik il genelinde hayata geçirebiliriz. Bunu yapabilecek tecrübeye, bilgiye ve güce sahibiz. Yeni bir enerji ve heyecan yaratarak ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biri Olan Cumhuriyet Halk Partimizin 6 oklu ilkelerinden asla ödün vermeyen bir anlayışla 23 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz il kongremizde Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığı için sizlerden aldığım büyük destekle aday olacağımı siz değerli ailem, yol arkadaşlarım ve tüm hemşerilerimle paylaşıyorum. Bugüne kadar görev yapan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyor, kongremizin başta ilimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, açıklamamıza katılan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.


"Benim için CHP'de il başkanı bile olabilmek büyük bir onurdur"
Dindar, "Sizin Bilecik Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olacağınız konuşuluyordu, niye il başkanlığına aday oldunuz?" sorusuna "Bizim bir genelgemiz var. Şuan yerel yönetimlerde görev alanlar Mali İdareler Seçimlerinde aday olamıyor. Benim öyle bir şeyimde yok. Çıkmışsam da buraya çıkmışımdır. Öyle bir düşüncem yoktur. Benim için CHP'de il başkanı bile olabilmek büyük bir onurdur. Benim geleceğe, çocuklarıma bırakabileceğim en büyük mirastır" dedi.

Son Güncelleme: 13.09.2023 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle