MUHARREM İNCE ESTİ GÜRLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Bayırköy ve Vezirhan’da halka seslendi.

03 Mart 2014 Pazartesi 19:05
2171 Okunma
MUHARREM İNCE ESTİ GÜRLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Bayırköy ve Vezirhan’da halka seslendi.


 Yerel seçim çalışmaları kapsamında Bursa’nın Orhangazi ilçesi ve İznik ilçesinde seçim bürosu açılışlarına katılan Muharrem İnce, Ankara’ya dönüşte uğradığı Bilecik’te partililer ve vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Vezirhan ve Bayırköy’de partililere seslenen Muharrem İnce , 30 Mart seçimlerinin CHP ve Ak Parti  seçimi olmadığını 30 Mart günü yapacağımız seçim milletin parasını çalanlarla, Milletin parasını korumak isteyenlerin seçimi olduğunu belirtti. İnce, “ Bakın şimdi, hep eleştiriyorum ben bunları meydan meydan gezip de, bir kare de haklarını vereyim.

Bunlar Müslüman adam yalnız. Neden Müslüman adam onu anlatayım. Şimdi yatak odasında kasalar var, yatak odasında dolarlar var, eurolar var, hepsi var, paralar var, çaldıkları paralar bunlar. Ama orda bir de para sayma makinesi var. O neden biliyor musun? Bunlar Müslüman olduğu için haram paraya el sürmez bunlar, makineyle sayarlar onun için. Hazineden paramızı çaldılar. Çocuklarımızın sınavdaki sorusunu çaldılar. Sandıktaki oyumuzu çaldılar. Bunlardan el birliği ile kurtulmamız lazım. Bunlardan el birliği ile kurtulmanın yolu da, Atatürk’ün partisinde birleşmek.

Korkmayın sakın hiçbir şey olmaz. Hiç korkmayın. Kim bunlar? Ne zannediyor kendini bunlar? Şairin dediği gibi “Bir soğan soyulurken yaşarıyorsa gözler, hazine soyulurken aldırmıyor öküzler”. Bunu anlatacağız, yok öyle yağma. Dini, imanı kimseye bırakmayacaksın, hesap vereceksin, hesap. Yatak odasındaki dolarların hesabını vereceksin. Bu ne biçim namus, bu ne biçim ahlak, bu ne biçim siyaset? O paraları nereden buldunuz kardeşim? Kimi parası bunlar, hey benim Bilecikli hemşerim? Senin paran bu senin! Senin işsiz çocuğunun parası. Bas altı okun üstüne korkma bas.

Bunları otuzlara düşürelim, hemen erken seçim gündeme gelsin, bunları doğru yüce divana gönderelim hep beraber. Cumhuriyet’in kuruluşundaki zor koşulları yaşandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet borçluyuz, ülkemizi yoktan var etmişler. Başbakan’ın ise bu ülkenin kurucularına ‘iki ayyaş’ diyerek hakaret ettiler. Bunlar herşeyi oluyorlar bir adam olamıyorlar birde Atatürk’çü olamıyorlar. Bu iktidarın sandıkla gönderilmesi gerekir “ diye belirtti.

 Vezirhan ve Bayırköy gezilerinin ardından Bilecik Acar Restaurant’da yemek yiyen İnce buradan Ankara’ya devam etti.
VİDEO BİRAZDAN

Son Güncelleme: 03.03.2014 19:05
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMuharrem Ince
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle