MELEK BAŞKAN ZAFERE YÜRÜDÜ

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, seçimlerden bir gün önce düzenlediği "Zafere Yürüyüşü" ile kalabalıkları Cumhuriyet Meydanı'nda buluşturdu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Mart 2024 Cumartesi 17:40
377 Okunma
MELEK BAŞKAN ZAFERE YÜRÜDÜ

Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, seçimlerden bir gün önce düzenlediği "Zafere Yürüyüşü" ile kalabalıkları Cumhuriyet Meydanı'nda buluşturdu.

Edebali Stadyumu'ndan başlayarak Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren yürüyüş, binlerce vatandaşın katılımıyla adeta bir zafer şölenine dönüştü.

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Ali Özdemir, İlçe Başkanları ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisinin de katıldığı etkinlik, Bilecik tarihinin en kalabalık siyasi yürüyüşlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

Yürüyüş boyunca marşlar, sloganlar ve coşkulu tezahüratlar eşliğinde ilerleyen kalabalık, Melek Mızrak Subaşı'nın liderliğinde bir araya gelmenin heyecanını doyasıya yaşadı. Evlerinden ve arabalarından destek veren binlerce vatandaş, Subaşı'nın seçim kampanyasına büyük bir destek ve ivme kattı.

HER KESİMDEN HER SİYASİ GÖRÜŞTEN VATANDAŞIN KATILDIĞI BAŞKAN MELEK İLE ZAFERE YÜRÜYÜŞ!

Farklı siyasi görüşlerden ve kesimlerden gelen vatandaşların bir araya gelerek coşkuyla destek verdiği Zafere Yürüyüş, Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı'nın Subaşı'nın siyaset üstü birleştirici ve samimi lider profiline olan güveni bir kez daha pekiştirdi.

Bilecik'in her köşesinden gelen vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajı vererek, Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı'nın yönetim anlayışına olan inançlarını ortaya koydu.

Melek Mızrak Subaşı'nın Zafere Yürüyüşüne katılan binlerce Bilecikli vatandaş ise tarihi kalabalık karşısında Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı'nın bu işi bitirdiğini ve seçimi kazandığını ifade etti.

Son Güncelleme: 30.03.2024 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle