MELEK BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TAM KADRO SAHADA!

Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Şubat 2024 Salı 10:51
161 Okunma
MELEK BAŞKAN VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TAM KADRO SAHADA!

Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 


 

Ev ve esnaf ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Melek Mızrak Subaşı, Belediye Meclis Üyesi adaylarının belirlenmesiyle birlikte tam kadro esnaf ve vatandaş ziyaretine çıktı.

Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve İl Başkanı Ali Özdemir ayaklarının tozuyla sahaya inen Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kapalı Pazar ziyaretinde vatandaşlarla birebir ilgilenirken tüm vatandaşların her biriyle tek tek konuştu. 

"KAZANAN BİLECİK KAZANAN HALK OLACAK''
A takımıyla ilk kez sahaya inen Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı güçlü ve halkın içinden bir liste oluşturduklarını vurgularken; “İşimiz Gücümüz Bilecik demeye devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ailemizle Kapalı Pazar’da vatandaşlarımızla buluştuk. Belediye Meclisi Üyesi Adaylarımız da ayaklarının tozuyla sahaya indi. Ekonomik zorlukların hepimizin belini büktüğü bu süreçte, en güzel cevabı halkımız verecek. Kazanan Bilecik, kazanan halk olacak!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle