MELEK BAŞKAN'A PAZAR HALKINDAN TAM DESTEK!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı, yoğun tempoda seçim çalışmalarına devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Şubat 2024 Pazartesi 13:44
23 Okunma
MELEK BAŞKAN'A PAZAR HALKINDAN TAM DESTEK!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı, yoğun tempoda seçim çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde düzenlenen Pazar Pazarı'nı ziyaret eden Subaşı, yüksek enerjisiyle esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Ziyaret sırasında Subaşı, ekonomik sıkıntıların esnafı ve vatandaşları olumsuz etkilediğini vurgulayarak, sosyal belediyecilik anlayışıyla halk ve esnafa destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yoğun seçim maratonunda dahi enerjisini kaybetmeyen Subaşı, "Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak ve birlikte oluşturacağımız ortak akılla, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Subaşı'nın her yere yetişmesi ve yoğun tempoda dahi kaybetmediği enerjisini vatandaşlara yansıtması dikkat çekiyor.

Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, bu duruşuyla seçim sürecinde halkla doğrudan temas kurarak, sorunları dinleme ve çözüm önerilerini sunma gayreti içinde olduğunu gören vatandaşlardan da tam not alıyor.

Anahtar Kelimeler:
PazarHalkındanTamDestek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle