KARAAHMET, İDDİALI VE SERT KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Aday adayı Av. Çağatay Karaahmet düzenlediği sabah kahvaltısı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

27 Mart 2015 Cuma 10:10
1987 Okunma
KARAAHMET, İDDİALI VE SERT KONUŞTU

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Aday adayı Av. Çağatay Karaahmet düzenlediği sabah kahvaltısı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

  Bilecik'te bir restoranda yapılan kahvaltı sonrası açıklama yapan CHP Bilecik Milletvekili aday adayı Çağatay Karaahmet, 29 Mart 2015 Pazar günü üye bazında aday belirlemek için hakim huzurunda ön seçim yapılacağını belirtti. Karaahmet, “Önümüzdeki Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi bir ön seçim gerçekleştirecek. Partimizde uzun yıllardır beklenen ve özlenen bir aday belirleme yöntemidir. Bu yöntemle biz Bilecik’te 1’inci ve 2’inci adaylarımızı tespit edeceğiz. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde ilimizden partimizi temsil edecek adayı örgütümüz kendi iradesiyle belirleyecek. Cumhuriyet Halk Partisinin her kademesinde görev aldıktan sonra kendimi Milletvekilliği adaylığı konusunda yetkin hissederek bu yola çıktım.

 

 

 Tabi bu süreç içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin sandık delegeliğinden, mahalle delegeliğinden Cumhuriyet Halk Partisi’nin şuanda kurultay delegeliğine kadar her noktasına sandık delegeliği, ilçe yönetimi, ilçe başkanlığı, il yönetimi, il başkanlığı ve kurultay delegeliğine kadar her noktasına ben örgütümün iradesiyle geldim. Her noktaya Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyelerinin, Cumhuriyet Halk Partisi delegelerinin iradesiyle geldim. Ve Pazar günü yapacağımız ön seçimde de Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyelerinin, delegelerinin irade belirleyerek adaylarını seçme noktasında ve bu seçimde de adaylardan birinin ben olmam noktasında çok sevinçliyim, çok umutluyum, çok onurluyum ve çok gururluyum” dedi.

 


 

“BU ÖN SEÇİME GÜÇLÜ GİRİP, GÜÇLÜ ÇIKACAĞIM”


Karaahmet, konuşmasının devamında yapılacak olan ön seçimde kendi dileğiyle ve isteğiyle umudunun olduğunu belirterek, “ Bunu da gerçekleştirdiğim için mutluyum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçim yapılması durumunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimlerden başarıyla çıkacağı noktasında fikrim ve beyanım vardır. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin kayıtlarında açık ve net vardır ve tarihe geçmiştir. Dolayısıyla bu ön seçimin yapılmasında katkım ciddi anlamda fazladır, görüşüm bu yöndedir. Ve bu şekilde Cumhuriyet Halk Partisi tarihine yazılmaktadır, yazılmıştır. Ben ön seçimin yapılmasında katkı sağladığım içinde ve bu ön seçimde partinin her kademesine seçimle gelen biri olarak aday adayı olmam dolayısıyla da mutluyum ve onurluyum. Ön seçim neticesinden umutluyum. Şunu net olarak zikrediyorum; bu ön seçime güçlü girdim ve güçlü çıkacağım. Yaptığımız parti içinde mücadeledir, yaptığımız parti içine güç katacak bir mücadeledir. Bizim hiçbir adayımızın hiçbir partilimizin örgüte güvensizliği olamaz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne atamayla değil de seçimle gelmiş olan biri olarak bunu istememem, örgüte güvensizlik hissetmem mümkün değildir. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütüne saygı duyuyorum. Allah bize Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bilecik’ten aday adayı olmayı da kısmet etti” dedi.

 


 

“30 MART SABAHI 1. SIRA ADAYI OLARAK BİLECİK HALKININ ÖNÜNE ÇIKACAĞIM”

 

  Çağatay Karaahmet, 29 Mart gecesi veya 30 Mart sabahında CHP Bilecik Milletvekili 1.sıra adayı olarak Bilecik halkının önüne çıkacağını iddia etti. Karaahmet, “Bilecik halkı Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2011 yılında yitirdiği Milletvekili tekrardan Cumhuriyet halk Partisi Milletvekiline tevdi edecektir. Bundan da hiçbir kuşkum yoktur. Bu ön seçimde 2.  sırada olsam, 3. ve 4. de çıksam ben bu partiye verdiğim emeği eğer terk edersem partimi bu emeğe ihanet etmiş olurum. Dolayısıyla 1.  çıkacak olan adayın çantasını da taşımaya hazırım, telefonunu da taşımaya hazırım. Partim ne görev verirse, adayım ne görev verirse İl Başkanım ne görev verirse, örgütüm ne görev verirse orada görev almaya hazırım. Her noktada ben varım. Hiç kimse bundan endişe duymasın. Ben bunların aksini yaparsam, kendi ideolojime, kendime ve kendi fikrime ihanet etmiş olurum. Bilecik içinde nerede görev verilirse o görevi yapmaya da hazırım” dedi.


“KENDİMİ GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM”


  İzlenimleri doğrultusunda ön seçimden 1’inci çıkacağını belirten Karaahmet, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bilecik Milletvekili adayı olacağım yönündedir.  Bu noktada kendimi güçlü hissediyorum, bu noktada kendimi yetkin hissediyorum. Bu noktada siyasi tecrübem bana Çağatay yolun açık olsun diyor. Ben şunu sormak istiyorum, 15 yıldır veya 20 yıldır diyelim Bilecik’in farklı bir siyasi yüze, farklı bir siyasi Milletvekiline, farklı bir siyasi isme ihtiyacı yok mudur.  Bugün bütün Bilecik halkının özleminin de bu olduğunu düşünüyorum. Partimiz de ilk kez bir ön seçim yapılıyor. Bu zamana kadar hep merkez yoklaması şeklinde gelmiştir. Bu talep yıllarda Cumhuriyet Halk Partisi’nde dillendirilmiş bir taleptir. Ama geçmişe baktığımız zaman Cumhuriyet Halk Partisi hep merkez yoklamasıyla aday almıştır” dedi.


“BEN MASA BAŞINDA DEĞİL, SOKAKTA POLİTİKA YAPTIM”


  Konuşmasının sonunda Bilecik’te CHP’ne üye olan kesimin bugün kendi adayını kendi belirleyeceğini belirten Karaahmet sözlerine şöyle son verdi.

 

“ Dolayısıyla bu değişim özlemi hem partililerimiz de vardır, hem de Bilecik halkında vardır.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin Milletvekilliğinin eksikliği Bilecik’te 4 yıl içerisinde hissedilmiştir.  Bu eksikliği bizler 7 Haziran seçimlerinde gidereceğiz ve başarıyla gidereceğiz. 29 Mart’ta sandıktan güçlü çıkacağıma inanıyorum. Bu bilinçle yola çıktım. Partiyi sokakla birleştirdiğime ve partiyi sokağa indirdiğime inanıyorum. Ben masa başında değil, sokakta politika yaptım. Güçle kalktık, azimle yürüdük, yürüdük arkamızda izimiz kalsın. Yürüdük kötünün kafasına vura vura” dedi. 

Son Güncelleme: 27.03.2015 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle