İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’DEN BİLECİK ÇIKARTMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir takım ziyaretler için geldiği Bilecik’te miting havasında karşılandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Ağustos 2022 Pazar 00:54
1433 Okunma
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER’DEN BİLECİK ÇIKARTMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir takım ziyaretler için geldiği Bilecik’te miting havasında karşılandı. 

  Akşener Bilecik ziyaretleri kapsamında ilk olarak Pazaryeri ilçesine geldi. Burada Pazaryeri İlçe Başkanı Ender Metin, partililer ve Pazaryeri halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Akşener yaptığı konuşmada KPSS de yapılan haksızlık ve hukuksuzluklara değindi.

Ayrıca Ankaparka harcanan paraya da dikkat çeken Akşener buraya harcanan para ile Pazaryeri çiftçinin ürününe gübre desteği verilebileceğini söyleyerek, “Pazaryeri'nde çiftçi kadınların; 'Ben üreticiyim, suçluyum’  sözleri umursanmayan ve dertleriyle bir başına bırakılan çiftçilerimizin özeti” dedi.

  Ardında Söğüt’e geçen Akşener, burada Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Gazi’nin babası kayı aşireti lideri Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret etti. Burada dua eden Akşener, “İktidar milletimizin kaynaklarını dostuna, yandaşına, bol maaşlı danışmanlarına yedireceğine Söğütlü çiftçilerimizin, besicilerimizin, üreticilerimizin maliyetlerine çözüm olabilir, yaralarını sarabilirdi” dedi.

  Akşener son olarak Gölpazarı ilçesine geçerken, burada esnaf ziyareti yaptı. Burada esnafın derdini dinleyen Akşener, “Sen bu akşam tencerede ne pişireceğini düşünürken, birileri bu ülkenin kaynaklarını darmaduman ediyorsa, bu harami düzendir.

Bu Harami düzeni el ele verip, helal oylarınızla, sandıkta, demokrasiyle göndereceğiz. Gölpazarı'nda vatandaşlarımız kıt kanaat geçiniyor; Türkiye kan ağlıyor. Hiç merak etmeyin. Beceriksizliklerden, iş bilmezlikten ve bu ucube sistemden kurtulup Türkiye’yi hep birlikte düze çıkartacağız” dedi.

Son Güncelleme: 07.08.2022 01:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kayahan Sönmez 2022-08-07 01:19:03

İktidar şunu yapmasaydı burada şu olurdu.bunlar basma kalıp olmuş Meral hnm ağzında.bunlara vatandaşın karnı tok yemezler

Avatar
Cemil 2022-08-08 02:07:44

Yine milleti paylamis mı...

banner22

resim yükleresim yükle