İLK SÖZLERİ BAKIN NE OLDU!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bilecik Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Ocak 2024 Perşembe 11:23
975 Okunma
İLK SÖZLERİ BAKIN NE OLDU!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bilecik Belediye Başkan adayı Melek Mızrak Subaşı oldu.


 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından partisinin Genel Merkez binasında basın açıklamasında bulundu. Yücel, PM toplantısında 6’sı büyükşehir olmak üzere 242 seçim çevresinde belediye başkan adaylarının kesinleştiğini ifade ederek, Bilecik Belediye Başkan adayının Melek Mızrak Subaşı olduğunu söyledi.

"Birlikte yürüdüğümüz bu yolu 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanarak hep birlikte taçlandıracağız"
Bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Melek Mızrak Subaşı, "CHP Parti Meclisimizin aldığı kararla Bilecik Belediye Başkan adaylığımın kesinleştiğini büyük bir heyecan ve gururla sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. CHP Parti Meclisimize, genel başkanımıza ve bu kararın alınmasında en büyük etkisi olan siz değerli vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte yürüdüğümüz bu yolu 31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanarak hep birlikte taçlandıracak, yolun sonunda Bilecik ve siz değerli vatandaşlarımızın kazandığı mutlu bir bahar sabahına hep birlikte uyanacağız. Alınan kararın Bilecik ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Adaylıkları netleşen diğer il ve ilçelerdeki tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ortak akıl ve dayanışma belediyeciliğini sürdürecek, başta Bilecik olmak üzere ülkemizde CHP'li belediyelerimizin sayısını artırmaya devam edeceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPAdayAçıklandı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çok Bilmiş 2024-01-12 09:35:35

Çok beklersin...

banner22

resim yükleresim yükle